lauantai 6. maaliskuuta 2010

I Love You Phillip Morrison arvostelut

I Love You Phillip Morris

Ohjaus: Glenn Ficarra ja John Requa
Pääosissa: Jim Carrey, Ewan McGregor, Redrigo Santoro ja Leslie Mann
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Ranska
Genre: Draama/komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 102 min
Arvosana: :)

Steven Russell (Carrey) elää kaksoiselmämää -hänellä on kaunis vaimo (Mann) ja poika -ja hyvä palkkainen työ. -Mutta hyväpalkkainen työ on vain huijausta -peitteenä Stevenin todellisesta menosta. Steven on nimittäin oikeasti homo ja haluaa pitää sen salassa vaimoltaan. -Kunnes yksi auto-onnettomuus muuttaa kaiken ja Steven on enemmän tietoinen homoudestaan kuin aikaisemmin ja haluaa kaikkien sen tietävän. -Tämän valheen paljastuttua -paljastuu myös muut Stevenin huijaukset joiden johdosta hän joutuu vankilaan. Vankilassa hän ihastuu ensi silmäyksellä vankiin nimeltä Phillip Morris (McGregor). Vaikka he ovat eri selleissä -Steven taitavana huijarina onnistuu huijaamaan heille yhteiset sellit. Hän jopa onnistuu hujaamaan itsensä vapaaksi ja täten myös Phillipin -jotta voisivat aloittaa yhteiselon vankilan ulkopuolella. -Mutta Stevenistä ei tiedä milloin hän huijaa ja milloin on tosissaan -ja siitäkös kasaantuu ongelmia jotka johtavat takaisin telkien taakse.

Traileri antoi ymmärtää että olisi ollut luvassa jotain perinteistä Jim Carreyn pelleilyä..., mutta aika vähäisiksi jäi ilveilyt sun muut -ja enemmän oli kyllä draama kuin hupaisa komedia. -Kyllä välillä sai pikkasen hymähdellä..., mutta kyllä aika paljon tuli nukahdeltuakin. -Kyllä se on (:)) hymiö annettava -eli vielä ihan hyvä..., mutta ei kuitenkaan erittäin hyvä mikä nostaisi pisteet (:D) -hymiöön. -Kyllä odotin Carreylta pikkasen sitä naamanvääntelyä. -Täysin pettymys ei kuitenkaan ollut joten mahiksia DVD:lle on kyllä..., mutta vasta tarjousleffana.

Leffaan tänään: I Love You Phillip Morris

Illalla voisi mennä leffaan -ja tottahan toki se Jim Carreyn uusin on mentävä..., joten se kans sit mennään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...