lauantai 9. kesäkuuta 2007

CSI jakson jälkeen Ocean's Eleveniä


Kipaisen nopeasti saunassa eka, mutta sitten katson eka yhden jakson CSI:tä ja sitten vois pistää Ocean's eleveniä pyörimään. Kunnon "rikoksia Las Vegasissa" ilta luvassa. Eka tutkitaan murhia ja sitten ryöstetään casino.

Tämä apina on nyt aivan poikki


Että olikin rasittavaa puhaa lähetellä niitä hakemuksia. Nyt olen sitten aivan poikki ja levon tarpeessa. Väsyttävää tässä oli se, että piti miettiä pää puhki minkälaisen hakemuksen lähettää. Kirjoittaminen ei sujunut yhtä hyvin kuin blogissa, missä voi vain kirjoittaa mitä sattuu, mutta hakemukseen piti miettiä tarkkaan miten aloittaa ja miten esittää asiansa -ja se oli yhtä tuskaa. Välillä menin ihan lukkoon, mitä kuuluisi sanoa ja miten. Nyt haluan vain levätä.

Lisäksi lähetin hakemusta varastohommiin


Myös yhteen varastotyöpaikkaan lähetin hakemusta varalta jos sitten Greenpeacessa tai yhdessä toisessa varankeräilijähommassa ei liikene paikkoja. Nyt sitten vain odottelemaan vastauksia kustakin paikasta.

Lähetin hakemusta Greenpeacelle


Lähetin siis tosiaan hakemuksen Greenpeacen varankerääjähommiin, eli saatan sitten tulla kohdallenne kaupungissa perimään 10 euroa palkastanne luonnonsuojelun hyväksi. Toivottavasti törmäillään B)...:D. -Siis jos saan työpaikan sieltä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...