keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Drag Me to Hell arvostelut

Drag Me to Hell

Ohjaus: Sam Raimi
Pääosissa: Alisson Lohman, Justin Long, David Paymer, Lorna Raver, Dileep Rao ja Reggie Lee
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Kauhu
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 99 min
Arvosana: =)

Christine Brown (Lohman) työskentelee pankissa laina vastaavana ja kilpailee apulaisjohtajan paikasta uuden tulokkaan, Stun (Lee) kanssa. -Yhtenä päivänä Christinen asiakkaaksi tulee vanha mustalaisnainen (Raver) pyytämään lisää lainaa, tai muutoin häneltä viedään talo alta. -Christine joutuu kieltäytymään lainan antamisesta, josta mustalaisvanhus ei ilahdu lainkaan. -Hän langettaa Christinen ylle kirouksen; -demonit helvetistä riivaavat häntä niin kauan kun hän on kirotun esineen omistaja. -Yhdessä poikaystävänsä Clayn (Long) kanssa hän kääntyy selvännäkiä Rham Jasin (Rao) puoleen, josko hän pystyisi poistamaan kirouksen Christinen yltä.

Sam Raimin ohjaama kauhupätkä on muuten nerokas tarinaltaan ja jännittävyydeltään, mutta on yksi tekijä joka pudottaa hieman pisteitä. -Leffaa mainostetaan pelkkänä kauhuleffana, mutta silti siihen on ängetty pari täysin älytöntä koomista kohtaa, jotka hieman pilaa muutoin onnistunutta elokuvaa. -Esimerkiksi kuvan mustalaisvanhus aiheuttaa useampaankin otteeseen enemmänkin hilpeän tunnelmän kuin hyytävän. -Mutta ehdottomasti kuitenkin (=)) hymiön arvoinen ja TOD parempi kauhupätkä kuin vappuna nähty Scar 3D PASKA. -Ehdottomasti DVD:lle täydentämään kauhuleffakokoelmaa.

DVD uutuus: Operaatio Donnie Brasco

Operaatio Donnie Brasco

Pacino kokoelmaa tuli laajennettua oikein tuplasti ja samalla tuli myös laajennettua Johnny Depp kokoelmaa. -Pari kertaa telkkarista nähty mafialeffa Donnie Brasco tuli nimittäin poimittua myös mukaan matkaan. -Myöskin upea lisä laajaan rikosleffakokoelmaan. -Pacino ja ekana esitellyssä leffassa esiintyvä DeNiro ovat rikosleffahyllyn kantavia nimiä. Voisikin joskus listata miekkosten leffat ja katsoa kummalla on kerääntynyt eniten.

DVD uutuus: Oikeuden kasvot

Oikeuden kasvot

Anttilassa tuli tosiaan taas poikettua ja tuli laajennettua sekä DeNiro kokoelmaa, että Pacino kokoelmaa -nimittäin veteraanien toisella yhteisellä leffalla sitten Heatin -erittäin mainiolla rikostrillerillä Oikeuden kasvot. Viimeksi teattereissa tuli nähtyä tämä mainio rikospätkä ja on kyllä todella kelpo lisä DVD kokoelmiin. -Sinne meni muiden rikosleffojen sekaan, jossa on jo entuudestaan paljon kaksikon elokuvia.

Ostosten esikatselu

Anttilassa on nyt viime aikoina tullut käytyä melko tiuhaan ja yhtä tiuhaan on tullut osteltua kaikenlaista. -Ja näitä esikatselu blogauksia on sen myötä myös kerääntynyt tiuhaan. -Ja kaikissa sama sanoma -erikseen esitellään omissa blogauksissa tehdyt ostokset. -Ei sitten muuta kuin esittelemään niitä tehtyjä ostoksia.

Leffaan tänään: Drag Me to Hell

Pitkästä aikaan kauhuleffaa katsomaan -viimeksi taisi olla Tontsan kaa vappuna käyty 3D paska -Scar. -Toivottavasti tämä on parempi -ainakin luulis olevan. Ohjauksesta nimittäin vastaa mies, elokuvien -Evil Dead ja Spider-Man takana -itse Sam Raimi, joka on myös tuottanut sellaiset leffat kuten The Grudge 1-ja 2 ja hieman hunomman, mutta silti katsottavan -Boogeyman leffat. -Trailerikin teki oman työnsä kiinnostuksen herättämisessä -ihän jännältä vaikutti. -Ei sitten muuta kuin arvosteluita odottelemaan -toivon mukaan hyviä sellaisia.

C.S.I.: New York

Mitäs tämän iltaisessa jaksossa on tänään luvassa...?
...

Ruumiita rannalla. Macin tiimi yrittää selvittää kuinka nuoren naisen ja hain ruumiit löytyvät samaan aikaan rannalta. Lisävauhtia tutkimuksille antaa toisen ruumiin huuhtoutuminen rannalle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...