perjantai 17. huhtikuuta 2009

Biletarvikeostoksilla Tontsan kanssa (+uusi näyttö) B)... :D!

Tontsan kaa oltiin biletarvikeostoksilla -siinä tuli kertakäyttöastioita ostettua. Todellakaan haluta tiskata -kuitenkin paljon vieraita tulossa. -Sitten asiasta toiseen; -mikäs tuo otsikon suluissa lukeva "+uusi näyttö" -kohta on..? No se selviää sitten ajan myötä.

Ostettiin niitä tarvikkeita kaksi kappaletta kutakin -kaksi kertakäyttölautaspakettia, kaksi kertakäyttömukipakettia jne.. -ja ne meni sitten kätevästi puolet ja puolet -toiset mun reppuun ja toiset muovikassissa.

Siirryttiin toiseen kauppaan jälleen biletarvikkeiden perässä ja sieltä löytyi laarista tollanen hauska merirosvohuivi. -Oli sit aivan PAkKO kokeilla. -Mutta eipä sitten tullut ostettua kuitenkaan.

No nyt päästään tohon otsikon sulkeissa lukevaan. -Reissattin Tontsan kaa Ruoholahteen ja...

...-käytiin ostamassa uusi näyttö tietokoneeseeni. Vanhassa näytössäni oli kuulemma mennyt näytön lamppu rikki -ainakin luotettavan tietokonekorjaajatuttavamme mukaan. -Kuva näkyi, mutta näyttö oli pimeä -aivan musta ruutu, josta pikkasen erottui työpöytäni upea JP-taustakuva.

Kotimatkalla tuli bussissa ihailtua upeaa ostosta tyytyväisenä. -En olisi kestänyt päivääkään ilman nettiä, jos ei heti oltais käyty ostamassa.

Tontsakin oli iloinen uudesta näytöstäni, mutta vielä enemmän innoissaan tulevista pippaloista, että esitteli tarvikkeina olevia kertakäyttölautasia innoissaan -peittäen samalla silmänsä.

Kotona heti kevyempi vaatetus ylle ja mukava asento nojatuolissa -pitihän nyt rankan ostoreissun jälkeen vähän levähtää. -Paitsi tossa kyllä mitään lepäile, vaan joku ihme naamari päässä siinä vaan riehun.

Ja siinä on bileostokset koko komeudessaan -tämän päiväiset ja minun aikaisemmin ostamat boolitarvikkeet. -Ja uusi näyttöni kaiken keskellä vielä paketissa.

No juotava ei ainakaan lopu kesken -se on salaatti... (????) -Eiku siis saletti.. -Joops..

Poseerausta kehiin kaikkien ostosten keskellä -FUCK YEAH..!!!

Tontsa samaten pisti kunnon machoposeerausta oikein aurinkolasit päässä. -On kyllä aihettakin poseerata tyylillä -kunnon bileinto päällä.

Sitten poistamaan vanhaa paska näyttöä ja asentamaan uutta tilalle. -Meni eilinen ilta ihan vituilleen ku ei päässyt nettiin hajonneen cuntin takia..

Tämä kuva on tilannekuva ja sen huomaa siitä ettei naamani ole rumalla irvistyksellä kuten muissa kuvissa, vaan ihan perusilmeellä, koska en huomannut että Tontsa ottaa kuvaa vieressä.

Sinne poistui vanha romu näyttö. -Nyt jäi pähkäiltäväksi mahtuuko uusi näyttö tuohon pieneen rakoseen...

... -Ja sehän mahtui sinne täydellisesti. -Sopii sinne kuin hanska käteen. Ace Venturaa siteeraten -"Like a Glove"..

Ihan sekosin uuden näytön upeudesta. -This is madness...!!!

Lisää fiilistelyä uuden näytön ääressä. -On khyl h3lvetin upea ja ISO...

Tosiaan iso. Tontsa asensi resot oikean kokoisiksi -mahtuu ruudulle enemmän tavaraa, vaikka norsun kulli luonnollisessa koossaan. -Huomatkaa miten työpöydällä kaikki kansiot sun muut upeasti järjestyksessä ylemmässä ollen -no, myöskin järjestyksessä, mutta rumemman näköisesti.

Nyt sitten pällistelemään uusia galleriakuvia uudelta näytöltä. -Kiitos ja näkemiin.

THE END!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...