sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Shotgun Tactical MS

Viimeinen esiteltävä ostokseni tältä päivältä on tuo ostamani kuula-ase haulikko -joka ei olekkaan mikään muovinen leikkikuula-ase -vaan ihan aidon näköinen Fire Power merkkinen haulikko. -Hintaa tolla kyllä oli (89,00€)..., mutta se oli kyllä sen arvoinen. -Hyvin ampuu kolme kuulaa kerrallaan -ja makeen näköinen kädessä. -Kyllä tolla kelpaa poseerata Terminator tyyliin -tai kohta piakoin ilmestyvän -The Expendables 2 elokuvan Trench hahmon tyyliin.

VÄLIVIIVA

No niin -siinä ne nyt sitten oli. -Olipa siinä homma. -Nyt on kuitenkin vielä yksi esittely edessä..., mutta se ei ole enää leffaesittely -vaan joku aivan muu. -Eiköhän oteta selvää mikä on kyseessä...?

DVD uutuus: S.W.A.T.: Firefight

S.W.A.T.: Firefight

Anttilasta lähti myös tämä jatko-osa poliisileffa S.W.A.T.:ille -jonka juuri merkitsin illan leffaksi. -Lisätäänpä tämä jatko-osa listaan -nimittäin voisi katsoa molemmat putkeen.

DVD uutuudet: Quarantine 1-ja 2

 Karanteeni

Viimeisimmät DVD ostokset ovat taas Anttilasta. -Sieltä lähti mukaan mm. tämä ennennäkemätön zombiekauhuleffa -Karanteeni. -Mukaan lähti myös leffan jatko-osa...
Quarantine 2 -Terminal

Samalla ostamalla lähti tosiaan myös tämä jatko-osa -joten nyt vaan sitten joku päivä putkea näiden kanssa. -Veikkaampa että toi ykkönen tulee olemaan laadukkaampi kuin tämä kakkonen.

VÄLIVIIVA

No niin -ne oli siinä -ja seuraavaksi sitten viimeisten esiteltävien kimppuun. -Aikamoinen urakka tää on ollu..., mutta kohta se on ohi.

DVD uutuus: Mission: Impossible -Ghost Protocal

Impossible -Ghost Protocal

Viimeinen elokuva pienestä leffapuodista -neljäs Mission: Impossible elokuva -Ghost Protocal. -Nyt löytyy sitten kaikki M:I leffat mitä on tähän asti ilmestynyt. -Ei muuta kuin putkea joku kerta tekemään.

DVD uutuus: Exit Wounds

Exit Wounds

Lisää poliisileffoja pienestä leffapuodista -nimittäin Steven Seagalin tähdittämä poliisileffa -Exit Wounds -joka tuli tuossa yksi päivä katsottua. -Elokuva löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: S.W.A.T.

S.W.A.T.

Ja tässähän se onkin se illan leffa. -Viimeksi teattereissa nähty -ja enpä koskaan tainnut ostaa tätä VHS:lle kun vielä omistin niitä -joten ehdottomasti oli hyvä löytö nyt sitten DVD-kokoelmiin.

DVD uutuus: Rebel (No Place to Hide)

Rebel (No Place to Hide)

Lisää Stallonea lähti mukaan -joku ennennäkemätön 70-luku actionfilmi. -Vaikka onkin ennenäkemätön -niin eipä ole mitään saumaa illan leffaksi. -Taisin nimittäin jo löytää illan leffan..., mutta siitä sitten lisää kun päästään sen kohdalle.

DVD uutuus: Kadun haukat

Kadun haukat

Pienestä leffapuodista lähti mukaan myös tämä Sylvester Stallonen tähdittämä -aikaisemmin ennennäkemätön -nyttemmin nähty kasaritrilleri -Kadun haukat. -Olihan se ihan OK pätkä. -Kyllähän se kokoelmiin kelpaa.

DVD uutuus: Eraser -suojelija

Eraser -suojelija

Tämä seuraava leffa löytyy jo entuudestaan DVD-kokoelmistani..., mutta karseessa pahvikotelossa -joten oli sitten poimittava uusi versio tavallisessa DVD-kotelossa. -Ruman kotelon annan sitten vaikka etiäpäin jonnekin muualle.

DVD uutuus: Maximum Risk

Maximum Risk

Nää seuraavat ostokset ovatkin vaihteeksi muualta kuin Anttilasta -nimittäin Sörnäisten pienestä leffapuodista tuli tehtyä nämä löydöt. -Sieltä lähti mukaan mm. tämä Van Dammen laadukas ysäri toimintarymistely -Maximum Risk -joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Viime näkemisestä olikin siis aikaa ja olikin sitten kiva kattoa se tuossa yksi päivä uudestaan. -Oli yhtä hyvä mitä muistelin sen olevan.

VÄLIVIIVA

Siinä oli ne ostokset. -Sitten väliviivan kautta vaan seuraavien kimppuun. -Niitä onkin taas ihan kiitettävästi.

DVD uutuus: Ghost Rider -Koston henki

Ghost Rider -Koston henki

Toisena leffana sinäkertana lähti mukaan Nicolas Cagen tähdittämä Ghost Rider jatko-osa -Koston henki -joka tuli nähtyä ekakertaa tietsikalta ladattuna Tontsan kaa. -Ei kyllä yhtään niin hyvä kuin edeltäjänsä..., mutta kelvannee kuitenkin kokoelmiin sen rinnalle. -Ei mahiksia illan leffaksi.

DVD uutuus: Saapasjalkakissa

Saapasjalkakissa

Palkkapäivän heti seuraavana päivänä tuli poikettua uudestaan Anttilassa -ja siltä kerralta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty hauska animaatiopätkä -Saapasjalkakissa. -Vaikkakin oli varsin hauska leffa -niin tällä ei ole kyllä saumaa illan leffaksi muiden ehdokkaiden rinnalla. -Mutta kyllä salee joku päivä tulen tuon kattomaan.

VÄLIVIIVA

No niin -siinä oli ensimmäinen erä uusimmista leffoista. -Nyt pienoinen tauko esittelyissä ennen seuraavia. -Pistetään väliin kuitenkin tällänen väliviiva. -Pitkästä aikaan muuten.

DVD uutuus: Sherlock Holmes tupla julkaisu

Sherlock Holmes
Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Viimeinen palkkapäivän ostoksista on Sherlock Holmesin tupla DVD julkaisu missä molemmat Sherlock-leffat samoissa kuorissa. -Ykkönen tulikin jo katsottua -ja kakkosta voisi piakoin harkita kattoa. -Ellei nyt ilmene vielä vahvempi ehdokas.
Immortals

Tässäkin tietysti olisi ihan kelpo elokuva illan leffaksi. -Myöskin viimeksi teattereissa nähty eeppinen fantasiaseikkailu -Immortals. -Mutta kattoos jos vaikka ilmenis vielä kovempi ehdokas tässä esittelyiden varrella.

DVD uutuus: Kolme muskettisoturia

Kolme muskettisoturia

Draamasta siirrytään seikkailun pariin -nimittäin viimeksi teattereissa nähtyyn -kerrassaan fantastiseen miekankalisteluleffaan -Kolme muskettisoturia. -Tätä voisi miettiä peräti tänään kattovan -ellei sitten joku muu esiteltävistä vie voittoa tästä.

DVD uutuus: There Will Be Blood

There Will Be Blood

Kauhusta siirrytään laatudraamaan -ja ihan Oscar-palkittuun sellaiseen -nimittäin Daniel Day-Lewisin tähdittämään -There Will Be Blood draamaan. -Leffa on ennenäkemätön -joten voisi tässä joku päivä innostua kattomaan sitä.

DVD uutuus: Wrong Turn 4

Wrong Turn 4

Palkkapäivän ostoksiin kuuluu myös kauhua ja sehän on peräti neljäs jatko-osa mutanntikannibaalielokuville Wrong Turn. -Eilen tuli tämä katsottua -ja oli kyllä aivan mielettömän kova leffa. -Etenkin elokuvan lopetus oli aika tyly. -Mutta enpä spoilaile mitään -mikäli kiinnostaa ite nähdä tää leffa.

DVD uutuus: Seeking Justice

Seeking Justice

Vielä yksi trilleri olisi luvassa -nimittäin aikaisemmin ennennäkemätön -nyttemmin nähty Nicolas Cagen tähdittämä elokuva -Seeking Justice -joka osoittautui -ei miksikään parhaaksi Cage-leffaksi..., mutta ihan katsottavaksi elokuvaksi.

DVD uutuus: Turvatalo -Turvatalo

Safe House -Turvatalo

Trillereillä senku jatketaan ja nyt aivan uunituoreella sellaisella -nimittäin viimeksi teattereissa nähdyllä Denzel-trillerillä -Safe House -Turvatalo. -Aivan mahtava elokuva -pitänee kattoa lähipäivinä.

DVD uutuus: Purppuravirrat 2

Purppuravirrat 2

Lisää vaan trillereitä -tälläkertaa ranskalais sellainen. -Nimittäin jatko-osa elokuvalle -Purppuravirrat. -Nyt sitten löytyy molemmat leffat kokoelmista ja joku kerta sitten vaan putkeen molemmat.

DVD uutuus: Pelon ilmapiiri

Pelon ilmapiiri

Toinen palkkapäivän ostoksista on myöskin trilleri..., mutta hieman tuoreempi -nimittäin 2001 valmistunut -Pelon ilmapiiri -pääosissa John Travolta ja Vince Vaughn. -Tämä kelpo trilleri löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista -joten viime näkemisestä onkin aikaa. -Teretulemast vaan kokoelmiin.

DVD uutuus: Silminnäkijä

Silminnäkijä

25. päivä kesäkuuta kun oli palkkapäivä -tuli Anttilasta rysäytettyä melkoinen pino leffoja -joista yksi on tämä aikaisemmin ennennäkemätön -nyttemmin nähty ja ihan kelpo elokuvaksi todettu kasaritrilleri -Silminnäkijä. -Leffa kiinnosti lähinnä nimekkään näyttelijäkaartin johdosta. -Pääosien Sigourney Weaver -ja William Hurtin lisäksi leffassa näet nähdään mm. Christopher Plummer..., James Woods ja Morgan Freeman. -Ton Freemanin takia pääosin innostuin leffasta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...