lauantai 13. syyskuuta 2008

The End

Sinne päättyi Hannibal Lecter maraton. -Tuli tuossa sarjan viimeistä osaa -tai siis ilmestymisjärjestyksessä toista, mutta tarinan kulku järjestyksessä viimeistä osaa, eli Hannibalia seuratessa muistui mieleeni, että on vielä yksi Hannibal Lecter filmatisointi joka on hankkimatta. -The Manhunter, pääosassa CSI sarjasta tuttu William Pettersen ja Hannibal Lecterinä Brian Cox, tuttu mm. X-Men 2, Troy ja Bourne Identity elokuvista. -Se on alkuperäinen elokuva Brett Ratnerin ohjaamalle Red Dragon elokuvalle. -Jotenka sen löydettyä pitääkin tehdä uusi Hannibal Lecter maratoni katsoen taas samassa jäjestyksessä aloittaen Hannibal Rising elokuvasta, mutta sen jälkeen katsoen The Manhunter -ja sitten vasta Red Dragon. Sitten voi vertailla molempia. Ainakin tuttuja kohtia ja repliikkejä näkyi trailerin (The Manhunter) perusteella olevan.

Hannibal Lecter iltamat kehiin

Tänään sitten toteutan tämän eilen väliin jääneen Hannibal Lecter maratonin. -Tätä saagaa ei tosin voi aloittaa sarjan ensimmäisestä, eli Uhrilampaista sillä eihän se silleen edes ole ensimmäinen, vaan viimeisin Lecter-filmatisointi, eli Hannibal Rising on se ihan eka mistä pitää aloittaa tämä putki. Sitten seuraavaksi tulee Red Dragon, sitten vasta Uhrilampaat -ja viimeiseksi Hannibal. -Jos katsoisin ne ilmestysjärjestyksessä -Uhrilampaat olisi tietysti eka, Hannibal toka, Red Dragon kolmas ja Hannibal Rising viimeinen. -Mutta siinähän ei taas olisi mitään järkeä katsoa ne siinä järjestyksessä. Totta kai Lecterin varhais ajoilta nykyhetkeen. -Ei muuta kuin leffaruokaa valmistamaan ja sitten Hannibal Rising pyörimään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...