tiistai 12. syyskuuta 2023

Yksi tunniste takas käyttöön

Huomisesta alkaen voisi ottaa tämän vanhan tunnisteen uudelleen käyttöön täällä Hulkin blogissa. Tulee kuitenkin käytyä sen verran usein leffassa että tälle tunnisteelle voisi hyvinkin kertyä blogauksia vuoden aikana. Täten saataisiin tähän blogiin muitakin blogauksia kuin Salatut elämät ja päivän juoma

Salatut elämät

Jakso 4458: Jokeltavat isäehdokkaat.

Kari ja Gunnar-hahmot pääsevät vihdoin näkemään mahdollisen lapsensa. Salla-hahmo on tehnyt isyystestin ja jompikumpi heistä on pienokaisen isä.

 

DVD uutuus: I Am Legend

I Am Legend

Toinen löytö oli tämä viimeksi teattereissa näkemäni leffa mikä oli ihan hyvä saada kokoelmiin sillä tästä on jatko-osaakin suunnitteilla. Ja olihan tämä muistaakseni ihan hyvä leffa muutenkin.
 

DVD uutuus: Precious

Precious

Kaisaniemen kierrätyskeskuksesta lähti mukaan tämä draamaelokuva mihin taisin vielä joskus suhtautua hieman tympeästi enkä halunnut ollenkaan nähdä elokuvaa..., mutta nyt kyllä uusi asenne elokuvaa kohtaan ja varsin tervetullut kokoelmiin. Tälle päivälle on leffa jo mietittynä..., mutta kyllä tämän lähipäivinä voisi katsoa. 
 

Ostosten esikatselu

Kaisaniemen kierrätyskeskuksesta tuli tehtyä tollaset löydöt. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Uusi kännykän taustakuva

Tämä pitäisi melkein blogata Jurassic Mania blogissa..., mutta kerran kännykän taustakuvat blogaukset kuuluu tänne blogiin niin blogaistaan sitten täällä. Tuli tosiaan vaihdettua kännykkäni taustakuva tollaseen Jurassic Park 30th Anniversary kuvaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...