sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Hairspray arvostelut


Hairspray

Ohjaus: Adam Shankman
Pääosissa: John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, James Marsden, Amanda Bynes, Zac Efron, Queen Latifah ja Nikki Blonsky
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Musikaali
Ikäsuositus: -s-
Kesto: 2h


Tracy Trunblandilla (Blonsky) on unelma päästä Corny Collings (Marsden) tassishowhun tanssijaksi, sillä koulun kuumin kundi Link (Efron) on mukana showssa yksi tanssija ja Tracy haluaa tehdä häneen vaikutuksen. -Äitinsä Edna (Travolta) kieltelyistä huolimatta ja isänsä (Walken) kannustamana Tracy osallistuu ohjelmaan. Mutta ohjelman ilkeä tuottaja Velma Von Tussle (Pfeiffer) ei ole innoissaan uudesta tulokkaasta ja tekee kaikkensa jotta Tracy ei pääse ohjelmaan. -Mutta Tracysta tuleekin huippu suosittu hänen tanssitaitojensa ansiosta. Tanssi tekee myös vaikutuksen Linkiin, joka ihastuu Tracyyn.

Hairspray perustuu vuonna 1988 ilmestyneeseen saman nimiseen Broadway musikaaliin. Ehdottomasti mieleenpainuvin hahmo elokuvassa on John Travoltan näyttelemä -Tracyn äiti Edna. -Hauska on myös Tracyn isän roolissa mainio Christopher Walken. -Pääosan Tracy, eli näyttelijä Nikki Blonsky on myös mainio roolissaan. Erinomainen lauluääni. Hairspray oli alusta loppuun erittäin viihdyttävä ja hauska elokuva. -John Travolta nosti kyllä pisteet täysiin suorituksellaan. -Hauska oli.
...

:):):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

C.S.I.:n n4ljäs kausi VIHDOINKIN tuli hankittua

Eilen tuli sit vihdoinkin hankittua toi C.S.I.:n neljäs tuotantokausi. -Yks haittapuoli, että olen jo telkusta kerennyt katsoa tiistaisin jo muutaman jakson, ettei sit niitä ihan heti jaksa uudestaan, mutta sitten on taas se hyvä puoli, että ei tartte nyt sit tiistaisin enää katsoa niitä. Eilen katsoin ensi tiistaina tulevat jaksot ja toisen sitä seuraavan tiistain jaksoista. -Nyt on sit vielä viides kausi hankkimatta. Siis myynnissä olevista. Sittenhän on vielä kuudes ja seitsemäs kausi, mutta niitä pitää vielä odotella kauppoihin myyntiin. -Odotellessa vois sit vaikka siirtyä C.S.I. Miameihin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...