sunnuntai 17. kesäkuuta 2007

Pistäisin mielelläni kans IRCciin kuvat, mutta...


Joop. Olis khyl kiva pistää noita kuvia myös IRCciin, mutta maximi kuvamääräni on galleriassa 30 ja joutuisin piilottamaan kuvia pistääkseni lisää. Mutta jotta saisin pistää enemmän kuvia minun pitäisi hankkia joku VIP hommeli sitä varten ja siitä taas piti maksaa jotain euroja (pieniä, mutta anyway), mutta mietin nyt viellä. Nojoo. Eipä sit enempää asiasta. Seuraavaks hyvänyönblogaus ja sit nuq.

Iltapalan jälkeen tutimaan

Eipä tässä enää uutta leffaakaan jaksa aloittaa, joten voisi vain tehdä jotain iltapalaksi ja mennä sit vaan nukkumaan. Tai iltapalan jälkeen viellä erillinen hyvänyönblogaus, sitten nukkumaan. -Vois ehkä lämmittää kupillisen kaakaota. -Joop.

Linkitys vaikeuksia


Jotain tollasta valittelee kun yritän linkittää kuvia Tiltin blogiin enkä sitten oikein tiedä miten toimia, että ei tulisi tollasia viestejä. -Noi kaks sumokuvaa ku haluisin linkittää tohon oheen, kuten kuvasta näkyy. Suuremmaks vaan klikkaamalla. -Mutta ei ne toisaalta niin välttämättömät ole linkittää siihen oheen.

Travolta jatkaa armeijan leivissä elokuvassa...

...Basic, missä hän näyttelee yhdessä Samuel L. Jacksonin kanssa. Uudemman kerran sitten Pulp Fictionin. Tästäkin leffasta on aikansa kun viimeksi näin, mutta ei kuitenkaan eletä enää vuotta '90, sillä leffa on vuodelta 2003. Mutta joskus silloin tuli viimeksi nähtyä leffa, joten korkea aika taas katsoa uudestaan.

Kaivarin konsertti 2007



Tollasta aktiviteettia siel mm. oli. Tostahan olin saanut ajatuksen vuokrata tollaset sinne mun bileisiin 22. päivä, mutta kuulemma ihan über kallista, niin kuin jo aikaisemmin sanoin: 400-500 euroa.

Joop. Mutta tää nyt oli tässä tää tarina. Näille sumokuville ei viittiny tehdä jokaiselle omaa blogausta ku mitä nyt oisin keksiny sanottavaa niistä. -Eli se on sit...

THE END sit vaan.

Kaivarin konsertti 2007

No nyt alkoi selvästi kyllästyttämään poseerailu. En varmaan ole ainoa. Varmaan muitakin pitkästyttää jo pelkästään mun pällistely.

Kaivarin konsertti 2007

No Tsii-sus Christ. Enough already. Eihän tähän enää keksi mitään läppää noista pupukorvista.

Kaivarin konsertti 2007

Yksi poseeraus pupukorvilla ei näköjään riittänyt. Tekstiä tähän oheen ei näköjään myöskään riittänyt.

Kaivarin konsertti 2007

Jeps. Kaivarin konsertissa tosiaan. -Ja mitkä ihmeen pupukorvat mulla päässä :o?? -No siellä jaeltiin ilmaiseksi -tai eka piti lähettää tekstari yhteen numeroon -ilmainen sekin -ja sitten piti näyttää paluutekstari sellaselle typylle joka jakoi niitä korvia, että sai sellaset. Samalla tuli osallistuttua USA reissun arvontaan, mikä tuskin osuu kohdalle :'(.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...