maanantai 14. huhtikuuta 2008

Superhero Movie arvostelut

Superhero Movie

Ohjaus: Craig Mazin
Pääosissa: Drake Bell, Sara Paxton, Christopher McDonald, Leslie Nielsen, Keith David, Jeffrey Tambor, Brent Spiner, Robert Joy ja Pamela Anderson
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Kesto: 85 min
Arvosana: :D


Sama kuin Meet the Spartans elokuvassa tässäkään ei paljoa juonisepityksiä kaipailla. -Leffa nauraa pääosin Spider-Man leffalle, joten kaikki sen nähneet tietävät juonikuvion. Lisäksi leffassa nauretaan mm. elokuville Fantastic Four, X-Men, Batman Begins ja monelle muulle.

Leffa on TOD ansainnut (:D) hymiön, eli sen parhaan mahdollisen. -Kerrankin oli onnistunut, verrattuna joihinkin Epic Movien ja -tosin ihan kelpoon Meet the Spartans, jotka ovat lajinsa pettymyksiä. -Mutta tässä sentään sai nauraa ja yhdessä tietyssä kohtaa oikein kunnolla, että meinasi tippua tuolilta. -Siis ehdottomasti suosittelen tätä elokuvaa teattereihin nähtäväksi, mikäli vain on niitä sarjalippuja vielä tallella. Ja miksikäs tuosta nyt sitä lipun hintaakin voisi maksaa. Sen verran hauska, että kyllä nyt yksi kymppi pahainen lippuihin voi pistää. -No DVD:lle aivan ehdottomasti ilman mitään epäröintejä. Vaikka heti tullessaan myyntiin kun se on vielä kallis. Ja Leslie Nielsen on taas tuttuun tapaansa leffan hauskin hahmo, jonka takia myös kannattaa nähdä tämä elokuva. -Suosittelen lämpimästi.

Oli vielä yksi kuva, mutta...

Meinasi aivan unohtua esitellä tämä kuva, mutta kun se ei ole edes galleriakuvissani, niin katsoin aluksi sen tarpeettomaksi esitellä. No tollanen vaan -ei niin kummallinen. Samoista pippaloista, samalta sohvalta -eri asento vaan. -Joops.

Tässä toinen uusi kuva

"Mitäs me kyyhkyläiset?" -kirjoitin kuvan oheen galleriaan. -No aikamoista hempeilyä näkyy olevankin, joten... -Joops. Tää kuva myös molemmilla galleriakuvissaan.

Muutama uusi kuva taas galleriassa

Galleriaan on ilmestynyt taas muutamia kuvia, mm. tämä, joka on sekä minulla että tyttöystävälläni. -Tyttöystävä pisti tämän oletuskuvakseen. Mielestäni onnistunut kuva vaikka siitä puuttuukin meitsin perinteinen naamanvääntely. Osaan minä normaalikin olla kuvissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...