sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Hokkarihemmot (Blades of Glory)

Jeps. -Pikkusiskolle annoin joululahjaksi hauskan taitoluistelukomedian -Blades of Glory -Hokkarihemmot. Oli muuten ihan törkeen hauska komedia -tekis mieli harkita sitä ihan omiin kokoelmiin. -Mutta tuskin kannattaa, kun voi lainata siskolta. -Mutta suosittelen kyllä nähtäväksi. TOD viihdyttävää huumoria.

Jotain jäi tekemättä


Tuossa joulupäivänä taisin puhua jotain, että tulisi lisämainintaa seuraavana päivänä elokuvasta Blades of Glory -Hokkarihemmot. -No se jäi sitten tekemättä, mutta se ei tarkoita, että se jäisi kokonaan tekemättä, joten asiaa Hokkarihemmoista tulossa heti C.S.I.: New Yorkin jälkeen. -Joops.
...

Jotain jäi tekemättä -kuva

I Am Legend arvostelut


I Am Legend

Ohjaus: Francis Lawrence
Pääosissa: Will Smith, Alice Braga ja Dash Mihok
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 101 min
Arvio: :)


Robert Neville (Smith) on ainoa eloonjäänyt New Yorkissa kauhean viruksen tapettua muut ihmiset koko kaupungista. -Hänellä on vain koiransa Sam ystävänään. Yhdessä he ajelevat ympäri Manhattanin katuja metsästäen kaupungissa juoksevia kauriita. Robert ei kuitenkaan ole yksin. -Virus on tehnyt jokaisesta tartunnan saaneesta verenhimoisia hirviöitä, jotka elävät pimeässä ja kuolevat auringonvalosta. -Mutta hän ei olekkaan ainut selviytynyt. Hänet pelastaa hirviöiden kynsistä kaunis Anna (Braga) niminen nainen poikansa Ethanin (Charlie Tahan) kanssa. -Yhdessä he majouttautuvat suojaan yössä saalistavia hirviöitä.
...

I Am Legend on viihdyttävää toimintaa sisältävä -paikoin tosin hieman tylsähkö -loppupeleissä kuitenkin ihan hyvä -toimintarymistely, jossa riittää myös hauskaa vitsailua ja hiuksia nostattavaa jännitystä. -Koska leffa oli paikoin hieman tylsä, ansaitsee se vain (:)) hymiön, joka tarkoittaa..., -no, alhaalla hymiöt.
...

:D= LOiSTava
=)= Kiinnostava
:)= Hyvä
:/= Menettelee
:x=Pa5ka

"Leffojen keräily" -yhteisössä 2 uutta jäsentä =)

Tää oikeanpuoleinen on tullut jo jonkin aikaa sitten, mutta en vielä jaksanut silloin vielä innostua siitä, mutta nyt jälleen on tullut uusi jäsen "Leffojen keräily" -yhteisööni ja nostattanut jäsenluvun peräti 6. jäseneen, joten asia ansaitsee maininnan. Olin nimittäin jo siinä uskossa, että yhteisöni ei vedä enää lössiä, mutta nähtävästi on vielä tulijoita. -Toivottavasti vaan pysyvät kans yhteisössä, eivätkä poistu heti seuraavana päivänä.
...

Uudet jäsenet: Tmz -ja TrashlightHer0 -kuva

(C.S.I.: New York)

Kausi 3, jakso 10/24: Nuoruuden lentoa. CSI tutkii nuoren laskuvarjohyppääjän kuolemansyöksyä Manhattanilla. Käärme kohtelee tukijaa kaltoin rikospaikalla.
...
Viime kerralla jäi piru vie katsomatta, vaikka olin sanonut katsovani. Nyt pitää TODellakin katsoa -nyt siihen on pätevä syykin, nimittäin...
...



- Sarja jää tauolle!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...