keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Nettihän se taas jotain kusahteli

Nettihän se taas kusahteli niin piti sitten keksiä muuta tekemistä -ja siksipä päädyin katsomaan Mamma miaa. -Mutta leffan aikana netti sitten kuntoutui ja sinnekkös sitten loppui katsominen. -Mutta nyt olisi taas fiilistä katsoa leffaa..., mutta ei kyllä millään haluisi aloittaa uudestaan Mamma miaa -saati pomppia kohtauksissa siihen mihin jäi.

DVD uutuus: Mamma mia!

Mamma mia!

Musikaalikokoelmaa tuli laajennettua nimekkäillä tähdillä varustetulla -Mamma mia! -musikaalilla. -Tuossa yritinkin jo jonkin matkaa katsoa..., mutta lopetin sitten heti kun... -No -eiköhän selvitetä se ihan omassa blogauksessaan.

DVD uutuus: Viimeinen samurai

Viimeinen samurai

Tom Cruise kokoelmaa tuli laajennettua ennestään jo VHS kokoelmistakin löytyvällä upealla historiaspektaakkelilla -Viimeinen samurai. -Ja VHS:ltä tuli tämä viimeksi katsottua -eli aivan hemmetin pitkä aika sitten..., eli oli hyvä löytö siinä mielessä.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli poikettua Anttilassa ja mukaan lähti taas jotain -mitä sitten on tapana tässä ollut esitellä erikseen -eli eiköhän jatketa samaan tapaan ja esitelläänpä nuo sitten kans erikseen.

C.S.I.: New York

Mitäs illan CSI Nycissä olisi tänään luvassa...?
...
Kolme porsasta. Kolme huumekauppiasta ammutaan kylmäverisesti kesken riehakkaan illanvieton. Tutkinnan aluksi paljastuu, että uhrit olivat syytteessä murhasta ja oikeudenkäynnin piti jatkua seuraavana päivänä. Budjettileikkauksista kärsivä Mac joutuu taistelemaan Adamin työpaikan puolesta. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan New Yorkin rikospaikkatutkijoiden työtä. Viides tuotantokausi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...