maanantai 8. joulukuuta 2008

DVD uutuus: Cheung Gong 7 hou (CJ7)

Cheung Gong 7 hou

Samaan syssyyn lähti Anttilasta myös toinen Stephen Chow-leffa, nimittäin miehen uutukainen, lapsille enemmän suunnattu scifiseikkailu CJ7. -Trailerin nähtyäni ihastuin leffaan -saman kaltainen meininki kuin miehen aikaisemmissa leffoissa Shaulin Soccer ja Kung Fu Hustle. -Sinne liittyi muiden seuraan tämäkin pätkä.

DVD uutuus: Shaolin Soccer

Shaolin Soccer

Matskun leffailloissa tuli tämä jo nähtyä, mutta oli niin TOD LOiSTava että piti heti saada omiin kokoelmiin -ja kiitos Anttilasta löytyneen 5,99 (6 €) kappaleen, nyt se sitten on kokoelmissa -liittyi sinne toisen mainion Stephen Chow-leffan seuraksi, nimittäin Kung Fu Hustlen. -Eikä siinä vielä kaikki..., no, oma blogauksensa.

Vanha tuttu JP-logo takas työpöydän taustaksi

Sinne pamahti takas vanha kunnon JP-logo taustakuvaksi työpöydälle. -Hieman jo kyllästyin Predaattoriin, vaikka olihan sekin makee. Kaksi tietsikkaa pitäisi olla jotta toisen näyttöön Predator taustakuva ja toisessa tämä Jurassic Park.

Ooh. Siinä vielä upeana taustakuvana JP-logo. -Awesome. Jotenki nyt odotan innolla sitä neljättä Jurassic-leffaa vaikka odotukset eivät ole suuret. Pelkään että pahoin floppaa. -Kuitenki sarjan ehdottomasti paras osa. -Se jää nähtäväksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...