maanantai 10. tammikuuta 2011

Pari uutta galleria kuvaa -toinen oletuskuvaksi

Facebookissa jo kerran profiilikuvana ollut uudenvuoden kuva minusta päätyi nyt galleriaan uudeksi oletuskuvaksi yhdestä pikku seikasta.

 Nimittäin tosta pikku seikasta että sain gallerian ylläpidolta tollasen Green Hornet aiheisen sälän joka istui kuin sukka jalkaan naamallani. -Ja aivan muutama hetki kuvan pistämisen jälkeen kuvan alle ilmestyi tollanen sydän tykkääminen -jutska -mikä lie ominaisuus jonka voi pistää toisen käyttäjän kuvaan. -Kiva että kaveri tykkää kuvasta.

 Tontsan kaa tuli kerran otettua tollanen pelleilykuva ja vasta nyt pistettyäni tuon uuden oletuskuvan -huomasin pistää tämänkin. -Tää on näet lojunut IRC-galleriakuvat -kansiossani pitemmän aikaan. -Tallensin uutena kuvana..., mutta unohdin sitten laittaa.

Ja siihenkin kuvaan heti pistämisen jälkeen ilmestyi tollanen sydän tykkääminen. -Enkä tosin yhtään ihmettele -onhan toi aika hauska kuva.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...