perjantai 3. lokakuuta 2008

Dieselin Vinniellä (:D) syytä hymyyn, sillä...

Vin Dieselillä on aihetta hymyyn ja nostaa peukku MatoApina style pystyyn, sillä sen tähdittämä Babylon A.D. menee juuri sopivaan katseluaikaan klo 21:15, eli heti vaan Salattujen jälkeen reissuun niin ehtii jopa kierrellä stadia ennen leffaa. -Kuitenkin lähistössä.

Se siitä sitten...

Joops. -Se siitä leffaan menosta tänään. Siis tohon DeNiro/Pacino filkkaan Ainoa hyvä näytös on klo 20:15, eli tulee ihan hemmetin kiire -tai en edes kerkeä siihen enää mikäli Salkkarit haluun kattoa -ja haluunki :ashamed:. -Ja seuraava olisi sitten klo 23:45 johon en kyllä TOD enää ole menossa, oli viikonloppu tai ei. -Yöliksallahan sen jälkeen joutuisi tulemaan. Juu, ei kiitos. -Muutkin ajat näkyy olevan vähän huonoja, eli se siitä sitten...

DVD uutuus: 28 Weeks Later...

28 Weeks Later...

Pikkusisko ylisti tätä leffaa, niin siksipä innostuin sitten ostamaan tämän leffan ja tokihan sitten se ykkönenkin oli rinnalle saatava. Upea lisä laajaan kauhuleffakokoelmaan. -Tähän päättyi tämä esittely. Kiitos että jaksoitte.

DVD uutuus: 28 Days Later...

28 Days Later...

Tämäkin löytyy jo VHS kokoelmista, mutta piti nyt hankkia koska..., no, esitellään sit erikseen se. -Mutta kelpo leffa ja mitä parasta -tässähän puhuttiin suomea leffan lopussa, joka on kyllä extra plussaa leffalle. Hyvä Suomi.

DVD uutuus: Big Momma's House

Big Momma's House

Kakkonen on jo pitemmän aikaa ollut omistuksessa, mutta nyt vihdoinkin tuli ostettua ykkönen sille seuraksi. -Tai löytyyhän tuo jo VHS versiona, mutta DVD:lle vasta nyt tuli hankittua vaikka pitkään jo ollut mahdollisuuksia tehdä se aikaisemmin, mutta ei vain silloin tullut tehtyä asialle mitään. -Hauska komedia kyllä on, että ei turha ostos ainakaan.

DVD uutuus: Iron Man

Iron Man

Tää oli aivan PAkKO saatava sarjakuvafilmatisointihyllyyn muiden Marveleiden seuraan. Tyydyin yhde levyn julkaisuun sillä siinä on normit kuoret. -Kahden levyn julkaisu on steelbox julkaisu ja sitten löytyy myös sellainen missä kotelo on muovinen Iron Manin maski joka sitten avataan hienosti. -Aika tyyriitä vain olivat -vähän päälle 30 euroa, mutta eikös Matsku ainakin tykännyt steelboxeista ja muista koteloista?

DVD jättiostokset

Nyt tuli taas sellaset ostokset tehtyä, että ei rajaa. -No ei nyt ehkä noin paljon, että ei jaksa kantaa, mutta paljon kuitenkin. Seuraavaksi vaan esittelyyn. -Joops.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...