perjantai 30. tammikuuta 2009

Tulevat DVD uutuudet (tilaus sellaiset) vielä piilossa..

Homeenteerin seuraavaa kuukauden leffaa on peräti kaksi niiden ollessa vielä piilossa. -Hmm, mitkäköhän upeudet palkkien alta paljastuu..? Selvinnee sitten niiden saatuani DVD uutuus esittelyissä -tiiä sit millon ilmestyy ensikuussa. -Jännityksellä vain odottelemaan. Niin, siis ne jotka ei tiedä. -Minä tietoisena odotan innolla. Suurella sellaisella.

Valkyrie arvostelut

Valkyrie

Ohjaus: Bryan Singer
Pääosissa: Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Terence Stamp, Eddie Izzard, Kevin McNally, Thomas Kretschmann, Tom Hollander ja David Bamber
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA/Saksa
Genre: Sotadraama
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 120 min
Arvosana: :)

Elokuva keskittyy Saksan armeijan upseerien vallankaappaussuunnitteluun, jonka tarkoituksena on osoittaa muulle maailmalle ettei kaikki saksalaiset seiso Hitlerin (Bamber) takana. -Salaliittoa johtaa sodassa haavoittunut upseeri Claus von Stauffenberg (Cruise). -Heinäkuun 20. päivä toteutetaan pommiattentaatti tarkoituksena tappaa Hitler, mutta isku epäonnistuu. -Samana iltana Stauffenberg ja muut salaliittoon osallistuneet upseerit teloitetaan pettureina omalle maalleen.

Melkein olis voinu siteerata Wikipediaa aiheesta -sieltä kun olisi saanut kaiken tarvittavan tiedon elokuvan juonesta -tositapahtumiin kun pohjautuu. Mutta pitäähän nyt omin sanoin kans osata sepittää.
-Mutta mitä itse elokuvaan, niin ihan jännä oli -joskin paikoin aika pitkästyttävä kun keskittyi pääosin siihen suunnitteluun itse iskun jäädessä aika mitättömäksi näytökseksi. Täten annan vain (:)) hymiön, joka nyt kuitenkin on hyvä, mutta kuitenkaan paras. -Kaipaan kuitenkin sotaelokuvissa niitä taistelukohtauksia ja tässä ei nyt ollut kuin alkupäässä lyhyt pommitus missä pääosan Cruise haavoittui. -DVD:lle ainakin 2. levyn julkaisuna -on mahdollista, että voisi harkita ostaa sitten ilmestyessään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...