keskiviikko 21. kesäkuuta 2023

Päivän neljäs juoma: Pumpattava Barbaari

Nyt ollaan sitten kotona ja leffan ja ruoan parissa ja ruokajuomana toimii tollanen Pumpattava Barbaari olut.
Olipa sitten napattava tollanen pelleily selfie missä matkin tölkin kuvassa olevaa Barbaaria. Nyt en kuitenkaan pistänyt kuvaa IRC-galleriaan. 
Juoman puolestaan merkkasin sinne Untapped sovellukseen ja sain peräti neljä tarraa joista ensimmäinen on  -"Fod the Can" -tarra joka on 31. laatuaan. 
Toinen tarra on täälläkin jo monesti esiintynyt -"Verified Adventure" -tarra joka on 44. laatuaan. 
Sitten on -"Riding Steady" -tarra joka on 37. laatuaan. 
Ja vielä viimeisenä vanha tuttu -"Photogenic Brew" -tarra joka on 81. laatuaan. 

Päivän kolmas juoma: Fiskarsin Kesä Kolli

Tulipa otettua toinenkin juoma siellä Biggie'sissä ja se oli myöskin Fiskarsin panimon juomia - tälläkertaa Kesä Kolli niminen olut. Merkkasin senkin sinne Untapped sovellukseen..., mutta ei siitäkään tullut tarraa. 

Päivän toinen juoma: Fiskarsin Villi vehnä + Fisu-shotti

Tulipa vielä kauppareissun jälkeen poikettua yhdessä suosikkibaateistani Helsingissä nimittäin Biggie'sissä missä otin tollasen Fiskarsin Villi vehnä oluen. Lisäksi otin oheen yhden Fisu-shotti lasin. Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa. 

Blu-Ray uutuus: Galaxy Quest

Galaxy Quest

Filmihullun ainut ennennäkemätön leffahankinta. Tänään on kuitenkin jo illan leffa valittuna joten jää toiselle kerralle tämän korkkaaminen.

Blu-Ray uutuus: M3gan

M3gan

Tämä oli nyt kiva saada kokoelmiin koska tämä jäi teattereissa osittain näkemättä kun piti ikävän onnettomuuden takia poistua kesken elokuvan salista. Ja nytpä on vielä mahis katsoa elokuvasta unrated edition. Eli verisempi versio kuin se teatteriversio. Passaa mulle😎.
 

DVD uutuus: Scream VI

Scream VI

Ja vielä yksi viimeksi teattereissa nähty leffa ja nyt sitten tästäkin löytyy koko sarja. Voi sitten Halloweenin aikoihin tehdä kunnon maratonin. Taidankin säästää elokuvan uudelleen katsomisen sinne.
 

DVD uutuus: Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water

Ja lisää viimeksi teattereissa nähtyä pukkaa ja nytpä löytyy tästäkin leffasarjasta molemmat osat. Maratonia sitten vaan joku päivä toteuttamaan.
 

DVD uutuus: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Toinen viimeksi teattereissa nähty elokuva löysi paikkansa kokoelmissani. Raivasin sille tilan pelileffahyllyyn. 
 

DVD uutuus: Shazan! Fury of Gods

Shazam! Fury of Gods

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa näkemäni DC supersankarileffa. Nyt sitten löytyy molemmat leffat kokoelmista. 
 

Päivän juoma: Murder Point IPA

Tuli käytyä yhdellä Mannerheimintien varrelle avattussa uudessa Fat Lizardissa ja otin siellä Fat Lizard Murder Point IPAn. Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa. 

Ostosten esikatselu

Tuli poikettua Filmihullussa ja mukaan lähti taas melkoinen pino leffoja. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. Taustalla näkyisi olevan myös päivän juoma josta myöskin tulossa oma erillinen blogsuksensa.

Game Boy pelit: Joe & Mac: Caveman Ninja

Pitkästä aikaa tuli tehtyä uusi Game Boy peli hankinta. Kampin ostatin Konsolinet kaupasta lähti mukaan tämä varsin mielenkiintoiselta vaikuttava peli - Joe & Mac: Caveman Ninja. Iso kiitos Konsolinet myyjälle joka piti tätä minulle kaksi viikkoa varauksessa kun ei ollut aikaisemmin mahdollisuutta ostaa tätä.

Salatut elämät

Jakso 4435: Ismo ja tietämisen sietämätön keveys.

Ismo-hahmo saa selville ikäviä asioita.  

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...