sunnuntai 26. elokuuta 2007

Premonition arvostelut

Premonition

Ohjaus: Mennan Yapo
Pääosissa: Sandra Bullock, Julian McMahon, Nia Long, Irene Ziegler, Kate Nelligan ja Peter Stormare
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Jännitys
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 110 min / 96 min (cut version)

Onnellinen pariskunta Linda Quinn Hanson (Bullock) ja Jim Hanson (McMohan) muuttavat tyttärineen uuteen upeaan taloon. Kaikki on hienoa, kunnes yhtenä aamuna sheriffi tulee Lindan ovelle ja ilmoittaa Jimin kuolleen auto-onnettomuudessa. -Mutta seuraavana päivänä Linda herää taas miehensä vierestä. -Ja seuraavana päivänä eletään taas todellisuudessa, missä Jim on kuollut. Linda lähtee ratkomaan päiviä, milloin sheriffi tuli ilmoittamaan miehen kuolemasta, milloin mies kuoli -ja milloin mies oli vielä elossa. Päivinä jolloin mies oli taas elossa, hän yrittää estää miestään lähtemään siihen kokoukseen, jonne matkalla hän kuoli.

Siinä jonkinlainen käsitys elokuvasta. -Ihan kelpo jännäri oli, vaikka paikoin aika pitkäveteinen. Sellanen sopivan viihdyttävä. Sandra Bullock teki ihan vaikuttavan roolisuorituksen. Harmittavan pienessä osassa oli PAKO sarjasta tuttu Peter Stormare psykiatrin roolissa. Saattaisi jopa yletä DVD hyllyyn trillerikokoelmaan. -Ei kuitenkaan mikään kauhea pettymys ollut.
...

:):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Tortilloja ostin Lidlistä

Söinki jo pari, mutta ne eivät riittäneet. Eiku toiset pari vaan kehiin. Pitäis vaan kehitellä jotain kunnon väliin pistettävää. Meetvurstit pääsi loppumaan eikä jaksa nyt uudestaan rynnätä kauppaan. Mutta pelkkää majoneesi, juusto ja salaatti täytettä en kelpuuta, eli jotain lihaa on kyllä saatava. No ettii sit jääkaapista.

Arvostelut tulossa

Eilen tosiaan tuli käytyä leffassa ja arvostelut jäi tekemättä, kun tuli samantien kiire lähteä uudestaan kaupungille. Ennen arvosteluja voisin kuitenkin syödä jotain ja siitäkin voisi tehdä erillisen oman pikku sepityksesnsä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...