tiistai 17. heinäkuuta 2007

Niin, siitä kommentoinnista


On esim. mun yks pistämä typy jäänyt myös ilman mitään kommentteja jonka takia koko päivä jäi kommentoimatta, ku oli vaan neljä blogausta ja yhteenkään ei oltu pistetty kommenttia. -Mutta en minä siitä nostanut haloota vaikka vähän ihmetyttikin, ettei teillä ollut mitään kommenttia typystä.
...

Lauantai 17.6.2007 -typy. Sillä on aidosti surullisen näköinen ilme kuvassa ja ihmekkös, kun kukaan ei kommentoinut :/...:'(...:D.

Seagalin Under Siegea uusiks

Voisi tässä toistamiseen katsoa Steven Seagalin toimintatykityksen Under Siege -Kaappaus merellä. Mullahan on se Steven Seagal collection 2 boxi, missä on sekä Under Siege 1 -ja 2, sekä lisäksi elokuva On Deadly Ground. Pitäisi melkein sit hankkia se ykkösboxi ja muutkin, mikäli niitä on enemmän. Aika tyhmää nyt vaan omistaa vaan yksi collection boxi, varsinkin jos se on toka. Jos olisi hankkinut pelkän ekan kokoelmaboxin nii sit olis voinu tyytyä siihen, mutta kakkonen vaatii ykkösen vierelleen -ykkönen voi olla yksin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...