tiistai 1. tammikuuta 2013

C.S.I.: Miami

CSI esittelyissä palaan perinteiseen ulkoasuun -eli jätän pois sen Telkku.com logon. -Se oli loppujenlopuksi aika ruman näköinen. -Mutta se siitä. -Mitäs illan CSI Miamissa olisi luvassa...?
...
Kirveen alla. Toimistorakennuksen hissistä löytyy ruumis kirves päässään. Uhrilla riittää vihamiehiä firmassaan, mutta hänen menneisyytensä saa Horation tiimin ymmälleen. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

Blogiarkisto Hulkin blogissa

Viime vuonna tein parannuksen vuoden 2011 lukemiin. -Saa nähdä miten tää vuosi mennään kun eväinä on tiistai-ja keskiviikkoiset CSI blogaukset..., galtsukuvat milloin nyt innostun pistämään uusia kuvia. -Ostosten esikatselut ja DVD-uutuuksien esittelyt -niitäkään nyt aivan päivittäin tule. -Ja sitten onkin vielä Mad-lehti esittely blogaukset joita tulee todella harvoin. -Pitäisi innostua kirjoittelemaan taas leffa-arvosteluja..., mutta niidenkään voimin tuskin ylletään edes 2009 lukemiin.

2013

Hiiohei ja hyvää uutta vuotta 2013. -Täällä Hulkin blogissa jatketaan tutuin blogauksin -CSI esittelyt, galtsukuvat, DVD-uutuudet yms. muut. -Seuraavaksi kuitenkin katsaus blogiarkistoon josta on tainnut tulla perinteinen tapa aloittaa uusi vuosi blogissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...