lauantai 26. maaliskuuta 2011

DVD uutuus: Shanghai

Shanghai

Uutuusleffahyllystä lähti myös tämä aika kovilla tähdillä ladattu toiminta/-draamaleffa -Shanghai. -Enpä ole trailereita tai muuta tietoa leffasta päähäni ladannut..., mutta hieno julkaisu ja laatunäyttelijät eivät vaikeuttanut ostopäätöksen tekoa. -Sehän oli heti poimittava mukaan matkaan.

DVD uutuus: Paranormal Activity 2

Paranormal Activity 2

Lisää jatko-osa leffoja -nimittäin mainion kauhupätkän -Paranormal Activity jatko-osa tuli poimittua myös uutuutena mukaan. -Nyt voi sitten joku kerta harkita molempien katsomista putkeen.

DVD uutuus: Death Race 2

Death Race 2

Päätin sitten oikein kunnolla rysäyttää uutuusleffoja. -Mukaan lähti myös tämä jatko-osa mainiolle toimintarymistelylle -Death Race. -Näyttelijöiden puolesta ainakin ihan lupaavalta vaikuttaa. -Leffassa nähdään mm. sellaiset tähdet kuten -Ving Rhames, Danny Trejo ja Sean Bean. -Lisäksi pääosan Luke Goss on myös tuttu useasta hyvästäkin toimintaleffasta -niistä mainittakoon vaikka -Blade 2 ja Hellboy 2.

DVD uutuus: Red

Red

Anttilasta lähti tämä TOD fantastisen upea -ja hauska toimintakomedia -Red. -Tämä TOD LOiSTavuus laajensi samalla niin Bruce Willis leffakokoelmaa -kuin Morgan Freeman kokoelmaa. -Myös John Malkovichiltä on kerääntynyt ihan kiitettävästi leffoja kokoelmiini.

VÄLIVIIVA

Noniin. -Nyt on synttärilahjat esitelty. Aika siirtyä ostosten esittelyyn. -Eipä kait sitten muuta kuin esittelemään.

Synttärilahja, Nro 8: -Viiden tähden vegaani

Isoäidiltä puolestani sain tollasen hienon keittokirjan nimeltä -Viiden tähden vegaani. -Kyllä ihan herkullisen näköisiä ruokia sielä oli -vois joskus kokeilla. -Mutta illalla tiedossa kuitenkin lihaisaa ruokaa.

Synttärilahja, Nro 7: -The Rough Guide to Los Angeles & Souther California

Koska reissaamme Californiassa myös Los Aangelesiin -sain myös Los Angelesin matkaoppaan -josta voin myös selailla hyviä nähtävyyksiä. -Tosin mielessäni on jo entuudestaan muutama moste nähtävyys mitkä haluan tässä kyseisessä kaupungissa käydä katsomassa.

Synttärilahja, Nro 6: -Eyewitness Travel -San Francisco & Northern California

Erillisessä paketissa..., mutta myöskin vanhemmilta -sain tollasen opaskirjan tulevaa Californian matkaa ajatellen. -Siitä voin sitten silmäillä nähtävyyksiä mitä mennä San Franciscossa katsomaan. -Niin -unohtuikin sanoa että kirja on nimenomaan San Franciscon opas. -Ja pohjoisen Californian.

Synttärilahja, Nro 5: -Lifesavers (Mint)

Samaan lahjaan sisältyi vielä tollaset Lifesavers minttupastillit. -Myös eri hedelmän makuisina samoja pastilleja sain..., mutta niistä nyt ei löytynyt googlettamalla kuvaa. -Noi mintun makuiset maistuu ihan hammastahnalta. -Kuin pureskelisi kovettunutta Pepsodent hammastahnaa.

Synttärilahja, Nro 4: -Jello Strawberry -ja Lime

 Yhä vaan samaa lahjaa. -Mukaan mahtui tollaset Jellot sitruuna -ja mansikkamauilla. -Kait se on sitruunanmakuisesta aloitettava kerran noin isona kuvana näytillä. -Vieläpä oikea kuva löytyi -toisin kuin...
-tosta mansikka versiosta. -Ei kyllä läheskään ton näköinen pötikkä -vaikkakin oikea merkki on kyseessä. -Mutta varmaan sitten jälkiruoaksi kelvannee nämä. -Se juusto/-makarooni valmisruoka on hyvä alkuruoka.

Synttärilahja, Nro 3: -Frosted Brown Sugar Cinnamon Toaster Tarts

Samaan lahjaan sisältyi myös tollasia herkkuja -ei tosin tota merkkiä..., mutta samapa tuo. -Noita vois taasen aamiaiseksi -tai miks ei myös iltapalaksi -vetäistä.

Synttärilahja, Nro 2: -Macaroni and Mild White Cheddar Dinner

Samaan pakettiin sisältyi -ei kyllä tota merkkiä..., mutta tuon kaltaista Ameriikkalaisten suosimaa herkkua -Macaroni and Mild White Cheddar Dinner -valmisruokapakkaus. -Kyllähän ton esim. jonku leffan kaa vois vetäistä.

Synttärilahja, Nro 1: -Wild West Beef Jerky

Vanhemmilta sain hyvin Amerikkapainotteisen lahjakokonaisuuden. -Pakettiin sisältyi mm. tollanen Wild West Beef Jerky pussi. -Niitä sitten kelpaa tietsikan ääressä nördätessä pureskella.

Synttärilahjojen -ja ostosten esikatselu

Jei =)...:saint:...:)... -Sain synttärilahjaksi vanhemmiltani kaikenlaista kivaa -ja lisäksi tuli ostettua ite omat synttärilahjat Anttilasta. -Ne -ja synttärilahjat esittelen sitten erikseen omissa erillisissä blogauksissaan -aloittaen synttärilahjoista.

Damn -yksi lahja jäi puuttumaan tuosta ylimmästä kuvasta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...