tiistai 5. toukokuuta 2009

DVD uutuus: Dude, Where's my Car?

Dude, Where's my Car?

Tontsa osti itselleen Anttilasta Ashton Kutcher boxin, joka sisälsi mm. leffan Dude, Where's my Car? -joka löytyi jo entuudestaan Tontsalta yksittäisenä DVD:nä -jotenka hän myi sen sitten mulle, ja mähän ostin sen ihan mielelläni. -Itseltäni leffa löytyy jo entuudestaan VHS kokoelmista, mutta niiden ollessa kellarikamaa jo pdemmän aikaa, niin DVD:lle kaikki vaan pikkuhiljaan.

DVD uutuus: Bangkok Dangerous

Bangkok Dangerous

Alunperin piti ostaa vain tämä, mutta sitten animaatiot osui vain silmiin. -Mutta tämä nyt oli saatava Cage kokoelmiin -teattereissa tuli käytyä ja kyllä ihan kelpo pätkä oli. - Arvosteluissa tuli annettua täydet pisteet, joten "ihan kelpo pätkä" ei tainnut aivan osua kohdalleen -TOD LOiSTava pätkä kuulostaa paremmalta. -Olihan tässä kunnon actionia, Cage aina yhtä hyvä -ja ei saa unohtaa tärkeintä, eli hyvä stoori.

DVD uutuus: Ice Age

Ice Age

Joululahjaksi tuli saatua tämän jatko-osa ja nyt sitten vasta tuli hankittua tää ykkönen DVD:lle. No mutta samapa tuo. -Muistan, siskolleni ostin nää molemmat joskus synttärilahjaksi, eli viimeksi silloin tainnut nää nähdä. On siitä pari vuotta muistaakseni. Ice Age 2 en ole joululahjaksi saatuani kerennyt/jaksanut vielä katsoa, mutta nyt ykkösen ollessa mukana kokoelmissa -voisi pian harkita katsoa. -Niin, ja tietysti Ice Age 3 ajatellen myös pitää katsoa.

DVD uutuus: The Simpsons Movie

The Simpsons Movie

Toinen animaatioleffojen laajentaja on The Simpsons Movie, jonka olen vain kerran nähnyt teattereissa -pihdannut DVD:n ostoa, vaikka jo pitkään ollut tarjousleffoissa -ja nyt vasta sitten innostuin ostamaan. No parempi nyt kuin ei koskaan.

DVD uutuus: South Park Bigger, Longer & Uncut

South Park Bigger, Longer & Uncut

Anttilasta tuli ostettua laajennusta animaatioleffoihin -TOD LOiSTavan mainio entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä South Park isompi, pidempi ja leikkaamaton. -Toi kyllä tuli VHS versiona raiskattua aika moneen otteeseen, mutta sen verran hauska, että nyt lisää vaan DVD:nä. -"Shut Ur Fuckin' Face Uncle Fucker..."

Tämänpäiväisten ostosten esikatselu

Ja taas tuli käytyä Anttilassa, ja taas tuli hankittua muutama uutuusleffa, ja taas uusi esikatselublogaus.

No mutta mikäs siinä -eikun sitten aloittamaan ylimmän kuvan vasemmanpuoleisesta leffasta, eli South Park leffasta.
-Huh, kuinka epätarkka tuli tuosta alemmasta kuvasta -mutta pääasia että tunnistaa tuotteen.

DVD uutuus: Schwarzenegger Movie Collection

Kindergarten Cop
Junior
Twins

Eilen lähti samalta reissulta myös kuvassa hieman ylivalottunut Schwarzenegger Movi Collection boksi, missä yllämainitut leffat. -Twins löytyi jo entuudestaan yksittäisenä DVD leffana, mutta se oli sopivasti lainassa eräällä kaverillani, joten annoin hänen pitää sen. -Junior ja Kindergarten Cop löytyvät molemmat myös VHS kokoelmista. -Upea laajennus Arska-kokoelmaan -ohittiko jo Stallonen, vai kenties tasoittiko..? Pitänee joskus ottaa selvää.

DVD uutuus: Robocop trilogy

Robocop
Robocop 2
Robocop 3

Eilen tuli jo esikatseltua, mutta tänään pääsen sitten vasta blogaamaan. -No mutta, eilen tuli tosiaan ostettua Anttilasta Robocop trilogia boksi. -Ykkösen olen ainoastaan niistä nähnyt -ja siitäkin vain pätkiä muistan. Viimeksi joskus vuonna '90 tuli nähtyä telkkarista. -Muita osia en ole edes nähnyt -tai en ainakaan muista nähneeni.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...