keskiviikko 1. marraskuuta 2023

DVD uutuus: Mission: Impossible - Dead Reconing, Part 1

Mission: Impossible - Dead Reconing, Part 1

Filmihullusta lähti vielä mukaan tämä uusin Vaarallinen tehtävä elokuva. Nyt sitten löytyy kaikki tähän asti ilmestyneet M:I elokuvat. Pitää kyllä joku päivä katsoa nää kaikki putkeen. 
 

DVD uutuus: Chaplin

Chaplin

Filmihullusta lähti mukaan tämä klassikkoelokuva mitä en ole vielä ollenkaan näkynyt. Tämä olisi ollut myös 4€ Blu-Raynä..., mutta halusin tämän DVD:nä kerran löytyi myös sellaisena.
 

Blu-Ray uutuus: Clash of the Titans

Clash of the Titans 

Filmihullusta lähti mukaan tämä alkuperäinen vuoden 1981 versio Titaanien taistelu elokuvasta. Nyt sitten löytyy sekä alkuperäinen että uudelleenfilmatisoinnit. 
 

Ostosten esikatselu

Tulipa jälleen käytyä Filmihullussa mistä lähti mukaan tollaset leffat. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Naku Hard Seltzer Pineapple + Karamellishotti

Tulipa vielä poikettua yhdellä suosikkibaarissani Biggie'sissä missä otin tollasen Naku Hard Seltzer Pineapplen ja tollasen Karamellishotti lasillisen. Merkkasin juoman myös Untapped..., mutta nyt ei tullut tarraa. 

587. blogaus

Ja tällä blogauksella saavutettiin vuoden 2009 blogausmäärä 587 blogausta. Ja nyt sitten vain kohti 2007 hallitsevaa blogausmäärää 701 blogausta. 

Päivän juoma: Staropramen Dark

Tulipa käytyä tsekkaamassa Kaisaniemen uusi Radisson Red hotelli ja tilasinpa sitten aulatason baarista tollasen Staropramen Dark oluen.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta vielä en saanut merkattua sijaintia sovellukseen sillä paikka oli ihan tuoreeltaan vasta avattu. Mutta tarroja kuitenkin sain kaksi kappaletta joista eka on -"Hopped Down" -tarra jolla pääsin 10. tasolle. 
Toinen tarra on uusi laatuaan ja se on -"Czech it Out" -tarra.

Pistinpä tilaukseen

Nyt meni kova peli tilaukseen eBaystä: South Park Game Boy peli koteloineen.
Toivottavasti kaikki menee hyvin eikä tule samankaltaisia ongelmia kuten sen kolmannen Turtles pelin kanssa kun pistin sen ekan kerran tilaukseen. Samoin olisi kiva ettei itse pelissä sitten ilmene mitään vikoja kuten siinä toisessa tilaamassani -ja saamastani samaisessa Turtles pelissä. No - ei muuta kuin odottelemaan pelin saapumista.

Salatut elämät

Jakso: 4487: Sampo ja kreikkalainen kipulikeitto.

Mira-hahmo jättää kiitosviestin Jutta-hahmolle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...