sunnuntai 25. joulukuuta 2022

Joululahja Nro 4 - Finnkinon sarjalippuja 4 kpl

Nyt ei Googlekuva aivan täsmää saatuihin sarjalippuihin - ne on nimittäin kuittipaperin muodossa olevia eikä noita pahvisia keltaisia sarjalippuja. Mutta anyway - tuli saatua kuitenkin Finnkinon sarjalippuja 4 kpl. Varmaan ennen vuodenvaihdetta ainakin kahdesti voisi käydä vielä leffassa. 
 

Joululahja Nro 3 - Niederegger Lübeck marsipaani

Äidiltä sain myös tämän rasian Niederegger Lübeck marsipaania. Aina makeiset kelpaa🤗.


Joululahja Nro 2 - Singing Hand Soup

Tästä en nyt muista keneltä sain tämän - olisiko ollut myös äidiltä. Eipäs kun ei sittenkään kun tässä oli vihje paketissa ja äiti ei laita vihjeitä. Ihan hupaisa lahja..., lähtee tosin soimaan turhan herkästi. Bussimatkalla kotiin rupesi soimaan kassissa jokaisen töyssyn jälkeen. Ja sitten kun on vielä jouluteemainen - rupee soittamaan Jingle all the way laulua - niin eipä voi sitten ympärivuotisesti käyttää. Jouluisin käyttöön otettava nestesaippua siis. 
 

Joululahja Nro 1 - Triceratops 3D Wooden Puzzle

Äidiltä sain lahjaksi tämän hienon puisen 3D palapeli Triceratopsin. Yritin jo lähteä kasaamaan sitä..., mutta ei siitä vielä oikein tullut mitään joten yritän joku toinen kerta uudestaan. Mutta kiva lahja - aina dinosaurus teemaiset lahjat miellyttää. 
 

Joululahja esittelyt

Aatto meni ja pukki kävi -ja antoi ihan kivat lahjat. Kaupalliset lahjat esittelen omissa esittelyblogauksissaan..., mutta tuossa on parit lahjat mitkä on itse tehtyjä joten ne mainitsen tässä. Elikkä - pikkusiskolta sain nuo hänen itse tekemänsä hillot -viikuna-salmiakki hillo ja pistaasi-chili hillo. Sitten isältä sain tuon minun itseni tekemän puisen joulutervehdyskyltin. Se on joskus vuonna nakki ja kala koulun veistotunnilla väsätty kyltti minkä muinoin lahjoitin vanhemmilleni. Nyt sain se lahjana takas. Sitten kaupallisten lahjojen esittelyyn.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...