maanantai 14. marraskuuta 2011

DVD uutuus: Vaarallinen McCoy

Vaarallinen McCoy

Anttilasta lähti myös tämä ennennäkemätön -nyt tosin jo nähty ysäri toimintaleffa -Vaarallinen McCoy -jonka kansikuva on kyllä kaukana leffan laadusta. -Kim Basinger ei TOD ampunut kahdella aseella leffassa saati ampunut ollenkaan. -Osoitteli vaan aseella -ja huomatkaa -lausuin sen yksikössä. -Mitään kahta asetta missään vaiheessa pidellyt. -Ja toimintaakaan ei ollut lähes paskaakaan -ja mitä oli niin karseaa sellaista. -Kyllä makee julkaisu meni nyt pettämään pahemman kerran.

DVD uutuus: Biker Boyz

Biker Boyz

Anttilasta lähti viikonloppuna mukaan myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista löytyvä vallan mainio prätkäkaahailuleffa -Biker Boyz. -Tulipa se myös katsottua se tuossa viikonloppuna.

Ostosten esikatselu

Viikonlopun aikana tuli käytyä Anttilassa ja mukaan lähti pari leffaa -jotka esittelen heti seuraavaksi omissa blogauksissaan.

Uusi tietokone, uusi työpöydän taustakuva

Tänään kun sain uuden tietokoneen niin samalla uusiutui työpöydän taustakuva -ja kuten huomaatte myös työpöydän ilme on muuttunut. -Hjoops..., mutta edellinen Raw Deal taustakuva sai nyt väistyä tollasen Collateral Damage kuvan tieltä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...