keskiviikko 13. helmikuuta 2013

DVD uutuus: Salakuljettaja

Salakuljettaja

Tax Freen ainoaksi leffaostokseksi jäi tämä aikaisemmin ennennäkemätön jännityselokuva -Salakuljettaja -joka tuli eilen katsottua -ja olihan se ihan kelpo leffa.

Ostosten esikatselu

Siinä on tän kertaisen GOOM-risteilyn Tax Free ostokset. -Mukaan lähti Pringles Cheese and Onion m-et-m's pusseja pari kappaletta -ja tollasia Hevi Saurus limppareita. -Yksinäinen Fazer suklaapatukka ei kuulu Tax Free ostoksiin -sen yläpuolella oleva ostos sensijaan kuuluu ja sen esittelen erikseen omassa blogauksessaan.

Pari uutta kuvaa GOOM-albumiin, yksi oletus

 GOOM-risteilyllä tuli taas käytyä ja eipä nyt tullu yhtä innokkaasti kuin viime vuonna otettua valokuvia..., mutta sinne meni nyt parhaimmat kuvat uusiksi galleriakuviksi. -Siinä ne on rajattuna punaisen palkin sisään.
 Tämän ekan kuvan pistin myös Facebookiin uudeksi profiilikuvaksi. -Täten oli valittava galleriaan joku toinen oletuskuvaksi. -Ei näet viiti käyttää samaa.
 Tämä kuva se ei kuitenkaan ole -vaikka sopisikin hyvin profiilikuvaksi.
Sen sijaan tämä Uncle Sam asusteessa poseerauskuva meni uudeksi oletuskuvaksi galleriaan. -Tässä oli nyt ainoat ite ottamani kuvat risteilyltä. -Onneksi kaverit räpsi innokkaammin kuvia -pääsin kyllä niissäkin poseeraamaan.

Eilinen C.S.I.: Miami + illan C.S.I.

Yhtään CSI:tä en jätä blogaamatta. -Mitäs siis eilisessä CSI Miamissa oikein tapahtui...?
...
Aikapommi. Apulaispiirisyyttäjä Nevins kuolee autopommiräjähdyksessä, mistä Delko selviää hengissä Calleighin ansiosta. Varastettujen timanttien etsintä jatkuu, ja syyttävä sormi osoittaa Wolfen suuntaan. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista. 
...
Entäpä sitten -mitäs tämän iltaisessa CSI:ssä olisi luvassa...?
...
Sylttytehtaalla. Kun valtaosa Las Vegasin poliisilaitoksen tärkeimmistä viranomaisista on juhlatilaisuudessa, viereisessä motellissa tapahtuu raaka kolmoismurha. Rikospaikkatutkijat joutuvat kovan paikan eteen, kun jäljet johtavat takaisin juhlapaikalle. Amerikkalainen poliisisarja.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...