tiistai 13. marraskuuta 2012

DVD uutuus: Dream House

 Dream House

Kolmas leffa Anttilasta -ja illan leffa tänään on Daniel Craigin tähdittämä trilleri -Dream House -muissa osissa The Ring leffoista tuttu Naomi Watts ja Muumio-leffoista tuttu Rachel Weisz. -Trailerin perusteella ainakin ihan jännän oloinen leffa. -Sehän jää sitten nähtäväksi.


DVD uutuus: Mystic River

Mystic River

Anttilasta lähti eilen myös tämä Clint Eastwoodin ohjaama trilleri -Mystic River -joka aikoinaan löytyi myös VHS-kokoelmista..., mutta myin sen eteen päin koska taisi osoittautua pieneksi pettymykseksi. -Nyt sitten uusi mahdollisuus DVD:nä.

DVD uutuus: The Resident

The Resident

Anttilasta tuli eilen ostettua tämä Sofi Oksasen Puhdistus elokuvan ohjauksesta vastanneen ohjaaja Antti Jokisen eka Hollywood-filmi -The Resident -ja kyllähän se ihan toimiva trilleri oli kun eilen tuli se katottua. -Pääosissa kaksinkertainen Oscar-voittaja Hilary Swank ja Watchmen leffasta tuttu Jeffrey Dean Morgan. -Mainio lisä trillerikokoelmaan.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli poikettua Anttilassa..., mutta silloin en vielä jaksanut blogaista esittelyjä -joten tänään siis. -Eipä kait sitten muuta kuin esittelemään ostokset.

C.S.I.: Miami

Mitäs illan CSI Miamissa tänään olisi luvassa...?
...
Väestönlaskentavirhe. Poliisia pakenevan auton takakontista löytyy tapettu väestönlaskija. Jäljet johtavat asumattomasta talosta löytyvään amfetamiinilaboratorioon. Amerikkalainen poliisisarja.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...