keskiviikko 25. helmikuuta 2009

DVD uutuudet: Batman, Batman Returns, Batman Forever ja Batman & Robin

Batman
Batman-Returns
Batman Forever
Batman & Robin

Vihdoin ja viimein ne tuli hankittua -kaikki neljä Batman elokuvaa. Työpäivän jälkeen tuli poikettua Itiksen Citymarketin leffaosastolla ja hetken tongittuani tarjousleffalaaria bongasin yksitellen kaikki Batman-leffat. Eka osui silmiini Batman Forever, ja sitten eka Batman-leffa. Siinä vaiheessa ei vielä viittinyt ostaa kun ei löytynyt peräkkäisiä jatko-osia. -Mutta sitten silmiin osui Batman & Robin ja sitten innostuin vielä etsimään Batman Retunsinkin laarista ja sieltähän se löytyi seasta. -Batman maraton voisi olla aika kova veto pitää joku päivä aloittaen tietysti Batman Begins ja Dark Knight elokuvista.
...

EDIT. Aivan meinasi unohtua mainita että Batman sarja löytyy myös entuudestaan VHS kokoelmista. -Tämä seikka pitää mainita joka kerta kun ostan DVD:lle VHS leffoista löytyvän elokuvan. -Miten nyt pääsi unohtumaan..?

DVD uutuudet (tilaus sellaiset): Hellboy II The Golden Army ja Max Payne

Vihdoinki on aika paljastaa tämän kuun kuukauden leffat. -Näitä olinkin kärsimättömänä odotellut -toisin kuin viime kuun Wanted leffaa en silleen odottanut ja se ilmestyi piristävänä yllätyksenä. -Mutta mitäs mustien palkkien alta paljastuu -jännitys tiivistyy...
...

Max Payne
Hellboy II -The Golden Army

Upeat leffat paljastuivatkin. -Suomalaiseen tietokonepeliin perustuva toimintarymistely Max Payne ja mainio Hellboy 2 hinona 2. levyn julkaisuna. -Nyt on sitten molemmat Hellboyt. Ja mitä Max Payneen, niin kohtahan voisi tehdä oman hyllyn tietokonepelifilmatisoinneille. -Muita sellaisia löytyy, mm. Resident Evil, RE: -Apocalypse, Silent Hill ja Doom. Mutta sitä varten pitäisi saada tyhjennettyä joku hyllykkö ja nyt ei siihen hommaan jaksa ryhtyä.

C.S.I.

Kaikenkattava teoria. CSI yrittää saada tolkkua laittomasti tapetun peuran vierestä löytyneestä umpihumalaisesta miehestä. Omituisen pukeutumisen lisäksi pidätetyn veri on vihreätä.
...

Hmm. -No kuulostaapa todella mielenkiintoiselta tämän iltainen jakso. Odotan suurella innolla.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...