perjantai 16. syyskuuta 2011

Pari uutta galtsukuvaa -toinen uusi oletus

 Tulipa pitkästä aikaan lisättyä uusia kuvia galleriaan sekä Facebookiin. -Yllä oleva kuva meni galtsussa uudeksi oletuskuvaksi -ja...
...-alempi kuva Facebookin uudeksi profiilikuvaksi. -Aikamoinen möhkäle. -Voipi olla että tosta riittää ruokaa huomisellekin -ehkä jopa ylihuomiselle. -Hakaniemen kauppahallista kävin tuon poimimassa.

MAD #511 + MAD Harry Potter Special


Edellinen numero tuli ostettua lentoasemalla Ameriikan reissulla lentokoneluettavaksi -ja kyllä oli ostamisen arvoinen numero. -Samaten vaikuttaa tämä uusin numero varsin houkuttelevalta ostaa. -Suomalainen Angry Birds peli päässyt oikein kunnolla pilan aiheeksi hauskassa kansikuvassa. -TOD aijon ostaa tämän numeron.
Mitäs..., tänään tuli käytyä Stockalla ja lehtiosastolla huomasin että sinne oli ilmestynyt tollanen Harry Potter special numero missä kaikki Harry Potter leffaparodiat -ja paljon muuta Potter pilailua. -Pienen selailun jälkeen oli todettava että kyllä se on poimittava mukaan -ja niinhän mä kans sitten teinkin. -Hjoops..., mutta TOD innolla odotan tota yllä esiteltyä uutta numeroa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...