sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Hymiöarvosanat uusiks


Tai no uusiks ja uusiks. -Sinne vaan katos Tiltistä otetut hymiöt, joita käytin hymiöarvosteluissa. -Nyt joudun tyytymään pelkkiin tollasiin merkintöihin -ellen sitten keksi jotain tilalle, mutta kattoo nyt. -Ihmettelin mistä mahtaisi moinen hymiöiden katoaminen johtua, kun sitten menin vanhan Tiltin sivuille kirjainmerkeistä ja huomasin, että vanha Tilt aivan tyhjennetty hymiöistä ja kuvista -vain tekstit enää oli jäljellä. -Siis nyt vasta tuhoaa sen kokonaan vaikka uuteen Tilt 2.0 siiryttiin jo ajat sitten. -Ihan outoa.

12 Rounds arvostelut

12 Rounds

Ohjaus: Renny Harlin
Pääosissa: John Cena, Aidan Gillen, Ashley Scott, Steven Harris, Brian J. White ja Taylor Cole
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 108 min
Mun arvosana: :)
Tontsan arvosana: :/

Etsivä Danny Fisher (Cena) jahtaa pahaa rikollista nimeltä Miles Jackson (Gillen), joka on juuri toteuttanut suuren raharyöstön. Takaa-ajo päättyy huonosti, Milesin tyttöystävä (Cole) saa surmansa ja Miles syyttää tapahtuneesta Fisheriä. Vuosi tapahtuneen jälkeen Danny saa puhelun vanhalta tutulta. -Vankilasta karannut Miles on siepannut Dannyn tyttöystävän Mollyn (Scott) ja vaatii Dannya pelaamaan peliä nimeltä 12 Rounds. -Säännöt ovat -Dannyn on noudatettava Milesin jokaista asettamaa ehtoa ja suoriuduttava jokaisesta kierroksesta Milesin antamaan aikaan. -Kierros yksi on alkanut.

Tontsan kaa tuli tämä käytyä katsomassa ja omasta mielestäni leffa oli ihan viihdyttävä -kiitos toiminnan. -Tylsiä hetkiä kuitenkin oli, joten täten annan vain (:)) -hymiön. -Tontsaan ei rymistely uponnut. -Ei kuitenkaan aivan huono ollut, joten (:/) -hymiö, joka on tosin toiseksi huonoin, mutta vielä menettelee.

Toimintakohtausten ansiosta voisi harkita DVD:lle, mutta TOD vasta tarjousleffana. Tontsa tosin vannoi ettei enää toiste katso leffaa. No, mä nyt tykkäsinkin pikkasen enemmän.

Leffaan tänään: 12 Rounds

Vaikka nyt on ollut kova bailuviikonloppu, niin kyllä leffaanki on mentävä. -Viime viikonloppuna ei tullut käytyä ollenkaan ja eihän se ole minun tapaistani ollenkaan -joka viikonloppu pitäisi kyllä leffassa. No nyt ei kyllä tehdä mitään leffassa käymättömyys putkea, vaan illalla katsomaan klo 18:45 näytökseen Renny Harlinin uutuusleffaa 12 Rounds.

Sinne meni Facebookiin uusiks kuviks <333

No olihan noi bilekuvat pistettävä myös Facebookiin esille -galleriassa kun voi saada vain muutamalta tietyltä kommenttiä kuvista -Facebookissa varmaan vielä useampi pistää jotain sanottavaa kuvista. -Ainakin toivottavasti pitää.

Kotibileissä ja jatkoilla -ja muutama kuva galleriaan sieltä...

Heti bileisiin tultaessa piti rynnätä ahneena tarjoilun ääreen. -No mikäs ryntäillessä kun ihan hemmetin hyvät tarjoilut -risottoa jne.. -Kyllä kelpas monta lautasellista.

Sitten oli juomien vuoro -otin esiin omissa bileissäni lahjaksi saamani kuoharin (Galleriakuva Nro 1)...

... -Ja suoraan pullon suusta kuin mikäkin merirosvo konsanaan. -"Yo ho, yo ho, a pirate's life for me"...

Kunnon bailumonsterit -Hulk ja Tontsa. -Tontsa on ihme ja kyllä selvin päin kuvassa, vaikka ei kyllä ilmeestä uskois. Meitti sentään oli pienehkössä tuiterissa (Galleriakuva Nro 2).

Bileissä riitti vanhoja koulututtuja, mm. rakas ystäväni Lotta oli mukana pilettämässä (Galleriakuva Nro 3).

Jatkoilla läheisessä räkälässä alkoikin jo väsymys tuntua silmissä kun ei millään tahtoneet pysyä auki. No, tulihan sielä pelattua biljardia muutama peli, mutta muuten oli aika väsy jo siinä vaiheessa. -Ihan hyvä oli päästä sitten kotiin.
-Tämä oli tälläkertaa tässä. -Kiitos kaikille -hyvää yötä ja MO!

THE END!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...