keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

DVD uutuus: Sports Movie

Sports Movie (The Comebacks)

Ja vielä lisää komediaa: -Ennennäkemätön hupailukomedia -Sports Movie. -Toivottavasti ei ole yhtä laadukas kuin joku Epic Movie tai Meet the Spartans. -Trailerin perusteella ainakin aika älytön meininki. -Toivotaan parasta.

DVD uutuus: Borat

Borat

Lisää komediaa: -Sacha Baron Cohenin tähdittämä hupailukomedia -Borat. -Viimeksi tuli nähtyä leffa olikos se peräti MatoApina leffaillassa Tontsan omistamana versiona. -Uudestaan voisi kyllä joskus harkita.

DVD uutuus: The Spy Next Door

The Spy Next Door

Sitten komediaa; -Jackie Chanin tähdittämä toimintakomedia -The Spy Next Door. -Tässä voisi jopa olla illan leffa ruoan kanssa. -MatoApinan blogissa varmaan lisää höpinää aiheesta.

DVD uutuus: 30 päivää kaamosta 2

30 päivää kaamosta 2

Lisää kauhua; -vampyyrikauhuleffan 30 päivää kaamosta jatko-osa joka kulkee nimellä -Dark Days. -Saa nähdä onko yhtä hyvä kuin ykkösleffa kun ei ole yhtäkään tunnettua näyttelijää -eikä ykkösleffasta ketään alkuperäistä. -Jääpi nähtäväksi sitten kun saa aikaiseksi katsoa leffan.

DVD uutuus: Rosemaryn painajainen

Rosemaryn painajainen

Anttilasta lähti myös toinen '60-luku leffa -jopa samalta vuodelta kuin edellinen westerni -nimittäin kauhuklassikko -Rosemaryn painajainen. -Myöskin ennennäkemätön..., mutta sentään kuullut monesti juttua -toisin kuin edellisestä länkkäristä en ole aikaisemmin edes kuullutkaan.

DVD uutuus: Poikien sota

Poikien sota

Anttilasta lähti tämä ennennäkemätön western-leffa vuodelta 1968 -pääosissa nuoret Harrisin Ford ja James Caan. -Pienestä mielenkiinnosta -ja halusta laajentaa western kokoelmaa tuli tehtyä tämä ostos..., mutta saa nähdä kolahtaako. -Vaikka pääosissa onkin yksiin suosikeihini lukeutuva tähti -herra Ford.

Ostosten esikatselu

Jälleen tuli tehtyä megaostokset Anttilassa (OMG..?).., mutta niiden esittely sitten jokainen erikseen omissa blogauksissaan. -Lisäksi tuli ostettua myös tollanen hauska ovimatto jonka varmaan asennan sitten parvekkeen oven eteen parvekkeen valmistuessa. -"Non smoking area" -matto talon ainoaan paikkaan missä oikeesti saa polttaa :D...:p...

C.S.I.: New York

Mitäs illan CSI Nycissä tänään olisi luvassa...?
...
Hullujenhuone. Itsemurhalta vaikuttava nuoren miehen kuolema paljastuu Kompassimurhaajan uudeksi iskuksi. Tiimille tulee kiire selvittää tappajan henkilöllisyys ja seuraava uhri. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...