lauantai 2. toukokuuta 2009

Scar 3D tarina ja arvostelut + pari uutta galleriakuvaa

Tontsan kaa tuli eilen käytyä leffassa katsomassa 3D, K-18 kauhusplatteri. -Olimme aivan hemmetin innoissamme -odotimme kunnon 3D-leffakokemusta (galleriakuva 1).

Odotan ihan tohkeissani leffan alkamista. -Haluan nähdä upeita veriroiskeita, jotka näyttävät kuin lentäisivät ruudusta ulos.

Jouduttiin kuitenkin pettymään pahan kertaisesti. -Tontsa raivosi aivan hullun lailla...


... -kuten myös minä -olin aivan järkyttynyt leffan huonoudesta. -Annetaan arvosteluiden hoitaa loppu haukkuminen (galleriakuva 2).

THE END!

Ohjaus: Jed Weintrod
Pääosissa: Angela Bettis, Kirby Bliss Banton, Devon Graye, Christopher Titus ja Ben Cotton
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Kauhu
Ikäsuositus: K-18
Kesto: 90 min USA:83 min
Arvosana: :x

Joan Burrows (Bettis) koki nuorempana jotain, joka jätti häneen ikuisen arven -kirjaimellisesti hänen alaleukaansa. Monta vuotta tapahtuneen jälkeen Joan näkee edelleen painajaisia tapahtuneesta, kuinka psyykopaattinen, Bishop (Cotton) niminen hautaustoimiston virkailija kidutti häntä ja hänen nuoruuden kaveriaan. -Mutta nyt Bishop on kuollut ja karmaiseva hautaustoimisto on museo. -Pian kuitenkin alkaa ilmestyä ruumiita ja Joan aavistaa sarjamurhaajan palanneen. Mutta senhän piti olla kuollut. -Onko liikkeellä uusi psykopaatti, joka matkii vanhaa murhaajaa..? -Totuus paljastuu pikkuhiljaan ja se ei ole mielyttävä.
...
Siis jumalauta, että saatiin pettyä ja pahasti. Odotettiin kunnon 3D tehosteita ja ainoat hienot sellaiset oli leffan alkuteksit, jotka näytti, että ne leijailis salin keskellä. Ja sitten joku pöydälle asetettu lasi tuli hienosti 3D:nä ulos kankaasta, mutta niitä odottamiamme kunnon tehosteita ei ollut -tyyliin suolenpätkiä olisi lentänyt, tai at least veriroiskeita olisi lentänyt ikään kuin naamalle skriiniltä. -Ei ollut sellaista. -Verta siinä toki roiskui ja paljonkin, mutta ei halutulla tavalla. Pettymys oli suuri. -Tähän väliin mainittakoon -nähtiin yhen toisen 3D kauhuleffan traileri ja siinä oli trailerin lopussa kohtaus, jossa räjähti jotain ja räjähdyksen voimasta lensi rojua upeasti kohti -yhden palan näyttäessä, kuin se olisi lentänyt päin naamaa. -Ainakin minua -säpsähdin sen mukaisesti, kuin se olisi oikeasti lentänyt ulos skriinistä päin naama.
Täkäs näkemäämme kauheuteen. -Leffaa huononsi surkeaakin surkeammat näyttelijäsuoritukset, esimerkkinä mainittakoon oheisessa pikkukuvassa näkyvä tummaanpukeutunut sarjamurhaaja Bishop, jota tulkitsi näyttelijä -tai pikemminkin -"näyttelijä" Ben Cotton.
...
Ei kyllä TOD ansaitse paikkaansa DVD kokoelmissa vaikka kuinka tulis joku 3D lasit sisältävä kotelo. -Riitti tämä yksi kerta. Vielä yksi juttu mainittakoon, että leffaa oli jossain verrattu Saw ja Hostel kaltaisiin TOD LOiSTavuuksiin ja oli kyllä kaukana. -Tai no ehkä verisyydeltään vastasi kyseisiä leffoja, mutta TOD LOiSTavuudeltaan ei kyllä TOD ollut verrattavissa. -Kaukana. On muuten blogini leffa-arvosteluhistorian ensimmäinen, joka saa huonoimman hymiön, eli (:x) -hymiön, joka on yhtä kuin pa5ka. Ja sitä se kyllä oli.


Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...