tiistai 11. tammikuuta 2011

DVD uutuus: Repo! -The Genetic Opera

Repo! The Genetic Opera

Musikaalikokoelmaa tuli laajennettua varsin erikoisella teoksella -nimittäin sci-fi/-kauhu musikaalilla -Repo! -The Genetic Opera nimisellä elokuvalla. -Tätä olen hieman jopa toivonut musikaalikokoelmiini -ja harmitellut kun en ostanut tätä aikaisemmin kun näin sen kerran Anttilassa. -Nytpä sitä ei ole Anttiloissa pitkään aikaan ollutkaan..., joten oli ilo törmätä siihen Sokoksessa. -Vieläpä yhteen ainoaan kappaleeseen. -Leffassa on muuten sama idea kuin myöskin kokoelmistani löytyvässä sci-fi toimintaleffassa Repo Men.

Ostosten esikatselu

Kaupunkireissulla tuli käytyä Hakaniemen Kiinakaupassa tekemässä ruokaostokset. -Tuli ostettua pari pakettiä tollasia vriteerattuja rapuja. -Sitten tuli poikettua Hakaniemen Sokoksessa -kerran Hakaniemessä päin liikuttiin -ja sieltä lähti mukaan mm. toi Suklaa Mix Nuts pussi -ja toisen esittelenkin tässä heti seuraavaksi erikseen omassa blogauksessaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...