perjantai 13. marraskuuta 2009

Parannusta kehiin

Voi olla ettei ihan 2007 lukemiin päästä..., mutta TOD ainakin parannetaan viime vuodelta. -Nyt jo ollaan tämän blogauksen jälkeen kahden blogauksen päässä viime vuoden lukemista -ja on vasta marraskuu..., eli tämä kuu loppuun -ja vielä joulukuu niin jos ahkeria ollaan saatetaan hyvällä säkällä päästä 2007 lukemiin. -Eiköhän ainakin joulukuun puolella kerry ihan mukavasti...? -Ainakin parannetaan viime vuodesta..., joka oli huononnus vuodesta 2007. -Se on pääasia.

2012 arvostelut

2012

Ohjaus: Rolan Emmerich
Pääosissa: John Cusack, Amanda Peet, Thandie Newton, Chiwetel Ejiofor, Danny Glover, Woody Harrelson ja Oliver Platt
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Canada
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 158 min
Arvosana: =)

Juonisepitystä on tämän elokuvan tapauksessa turha edes yrittää lähteä kirjoittamaan sillä leffa keskittyi pääosin erikoistehosteisiin. -Tarinaksi voidaan pistää -selviytyminen maailmanlopusta -eipä tässä muuta oikein tapahtunut kuin jatkuvaa kamppailua henkensä puolesta. -Eli eiköhän suoraan siirrytä niihin arvosteluihin...?

Tehosteet ovat tämän leffan kantava voima. -Muutama hyvä näyttelijäsuoritus..., mm. Woody Harrelsonin näyttelemä hullu radiotoimittaja oli kyllä hyvä -ja pääosan John Cusack suoriutui myös upeasti. -Tosi harmi että leffassa oli kuitenkin paikoittain pitkästyttäviä kohtia jotka tiputtavat pisteitä. -Olisin toivonut voivani antaa täydet -kuitenkin hemmetin upea tehosteleffa. -Nyt joudun antamaan leffalle (=)) -hymiön..., joka nyt kuitenkin on toiseksi paras hymiö..., eli ei kuitenkaan huono -ei yhtään huono. Hieman tylsä välillä..., mutta upea tehostepläjäys joka tapauksessa. -Ehdottomasti DVD:lle ohjaajan muiden vastaavanlaisten leffojen (Independence Day -ja The Day After Tomorrow) seuraksi.

Leffaan tänään: -2012

Joo..., kuten MatoApinan LOiSTavassa blogissa..., perjantain ensi-illoissa kerkesinkin jo mainostaa -niin tänään olisi sitten tarkoitus mennä leffaan koko MatoApina tiimin voimin katsomaan tuota uutta tehostespektaakkelia -2012. -Illalla sitten arvosteluja luvassa -toivon mukaan ei tarvitse antaa huonoa palautetta. -Ainakin tehosteet sen mukaiset..., että plussaa pitäisi ropista sen saralta oikein kaatamalla.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...