maanantai 12. helmikuuta 2007

Eiku sleep nukkumaan


Vois tästä mennä nyt vaan nukkumaan. Huomen taas aikanen *huo-oooh* |O herätys kouluun. No onneks ei ole mikään kauheen erikoinen päivä, mutta ei siitä sen enempää.

...

Hyvää yötä ja MO!

V2ares oli tylsä. -Ei jaksa edes arvostella

Joop. Ei khyl mikään kauheen hyvä ollut ykköseen verrattuna. Olihan siin välil ihan hauskaa läpän heittoa, mutta muuten oli khyl aika *haukotus* |O tylsä leffa. En khyl TOD suosittele edes DVD:ltä katsottuna saati telkusta kun joskus sit tulee. -Ykkösestä en muista paljoa, mutta sen verran että parempi khyl oli. Enemmän actionia ja muuta sellasta. -Mut pitihän toi nyt mennä katsomaan ku eräs TOD <3<3 ystävä pyys mukaan seuraks. Ja kun se ykkönenki oli kerran nähty nii piti kans myös sen takia tuo nähdä. Mut aika pettymys khyl oli.

Hymiöpisteytys on seuraavanlainen:




:):):)/:):):):):):):):):):)

Leffa-arvostelu tulossa vielä tänään

Joop. Ton V2ares oon menos tänään parin kaverin kaa katsomaan tossa klo 19.00 aikoihin, nii on sit arvostelua luvassa sit illmemmalla ennen nukkumaan menoa. -Joop. Eipä tässä muuta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...