perjantai 12. syyskuuta 2008

I'm da f*ckin' mr. nice guy B)...:p...:D..

Tänään tuli oltua oikein kunnon mr. nice guy B)...:saint:...:p.. -Siis koulusta päästyäni joskus siinä klo 13-14 aikoihin ja Espoosta Helsinkiin päästyäni jouduin sitten keskustassa about pari tuntia pyörimään ku piti venata eräitä kavereita joille piti tehdä eräs palvelus. Tämän palveluksen tehtyäni pääsin sitten vihdoinkin kotiutumaan ja olin kotona siinä klo 17 aikoihin. -Juups. Sitten siinä blogailin perjantain ensi-illat ja niiden jälkeen suunnittelin blogaavani sitä Hannibal Lecter putkestä mikä piti tänään tehdä, mutta nyt päästään siihen juttuun minkä takia jouduin siirtämään huomiseksi sen. -No nää samaiset kaverit soitti ja pyys uutta palvelusta ja minä tietysti mr. nice guyna suostuin. Ja palvelus vaati sitten reissun takas keskustaan, vaikka olin jo valmistautumassa koti-illan viettoon leffojen parissa. Kun sitten lähdin sinne keskustaan olin niin kiukkunen että mainoskyltti meinasi bussipysäkillä saada kyytiä, mutta sitten loppupeleissä ei ollutkaan niin turha reissu. Kaverit pahoitteli kiltisti ja oli sitten kuitenkin ihan hauskaakin. Tuli samalla tutustuttua uusiin ihmisiin. -Että sellasta. -Joops.

DVD uutuudet: Hannibal ja Red Dragon

Hannibal
Red Dragon

Anttilasta nuo lähti yks päivä mukaan kun sattumalta samaisena päivänä olin saanut kaverilta takaisin lainassa olleen Hannibal Rising leffan. Se sitten pikkutakin taskussa piilossa menin Anttilaan ja bongasin sattumalta nuo molemmat sopivan hintaisina -ja sehän oli kuin jumalan merkki että ne pitää ostaa. -Joten kiitos kokoelmiin vain. Ja tänään sitten piti -huom. piti katsoa kaikki Hannibal Lecter leffat putkeen, mutta se nyt siirtyi huomiseen erään akuutin tilanteen vuoksi, josta voisinkin blogaista erikseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...