lauantai 5. heinäkuuta 2008

Stallone kiittää

Sinne päättyi Rambo putkilo ja Stallone kiittää ja toivottaa samalla hyvät yöt. -Eikä ehtinyt edes vuorokausi vaihtua, kuten niin väärin menin arvioimaan. -No, mutta myöhään ainakin meni Rambojen parissa -se arviointi meni ainakin oikein. -Nyt ei sit muuta kuin Stallonen puhekupla vielä siteerattuna alas ja nukkumaan...
...

"Thanks for watching all four Rambo movies. -Goodnight."

Ja toden totta, hyvää yötä ja MO!

Todella hyvä

Ykkönen oli ihan hyvä, kakkonen tosi hyvä ja tämä kolmonen kyllä todella hyvä. -Sanonko jopa ihan v|tun hyvä. -Action oli parasta laatua ja pahikset kuolivat tyylillä, mainittakoon esimekkinä kohtaus missä Rambo kietoo köyden pahiksen kaulaan, ottaa sokat pois pahiksen liiveissä riippuvista kranaateista ja työntää pahiksen maakoloon missä eka hirttäytyy köyteen ja pamahtaakin samantien tuhanneksi kappaleeksi. -Aivan h3lvetin upea kohtaus. -Ehdottomasti paras näistä vanhoista Rambo-leffoista. -Neljäs ja uusin -jonka ääreen palaan nyt seuraavaksi oli kyllä toiminnaltaan täysin kakkosen ja kolmosen veroinen, eli ihan hemmetin kova sekin. -Ykkönen jäi nyt vähän -ei nyt pettymykseksi, mutta jatko-osiensa varjoon -ei läheskään niin yhtä viihdyttävä kuin Rambot 2, 3 -ja 4.

Ihan hyvä, tosi hyvä

Ramboista kaksi ekaa on nyt nähty ja PAkKO todeta, että pidin kakkosesta enemmän. -Olihan ykkönen ihan hyvä, mutta vain "ihan hyvä". -Kakkonen sensijaan oli sitä mistä voi jo sanoa "tosi hyvä", tai MatoApina tyyliin TOD LOiSTava. -Enpä tehnytkään ykkösen jälkeen ruokaa välissä kuten olin sanonut, joten nyt ennen kolmos Rambon aloittamista voisin mennä valmistelemaan itselleni jotain herkkua.

(C.S.I.: Miami)

Häät ja hautajaiset. CSI löytää murhamysteerin avaimen seksiklubilta.
...
Tänään menee kyllä koko ilta Rambojen parissa, mutta blogataampa silti -kyllähän CSI:t aina maininnan ansaitsee. Ja tästä CSI:Miamista tulikin mieleen, että enää olen vain yhden Vegas CSI boxin päässä siirtymisestä CSI:Miamiin siirtymiseen, eli senkin vuoksi tämä huomio.

Uhrataanpa koko päivä Rambolle

Mikä kuva tuli muokattua blogausta varten :D...:p.. -Ehheheeeeeeee!! -Joops, mutta tosiaan voisi uhrata tämän päivän kokonaan Rambolle aloittaen nyt saman tien ykkös Rambosta. -Sen jälkeen välissä ruoanlaitto ja kakkos Ramboa kehiin. -Sitten on jo varmaan taas kello niin paljon, että kolmos ja nelos Rambojen kanssa istutaan vielä vuorokauden vaihteen puolella. -Mutta mikäs siinä kun lomapäiviä vietellään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...