maanantai 18. kesäkuuta 2007

Travolta VHS katselu jatkuu trillerillä nimeltä...

...Domestic Disturbance. Hieman Hitchcock tyylinen trilleri, jossa Travolta näyttelee eronnutta miestä ja isää, jolla on poikansa tapaamisoikeus viikonloppuisin. Ex vaimoa näyttelee Teri Polo, joka muistetaan myös Ben Stillerin vaimona elokuvista Meet the Parents ja Meet the Fockers. Uuden miesystävän ja pahan isäpuolen roolissa nähdään mainio Vince Vaughn, joka muistetaan paremmin elokuvista Old School, Dodgeball ja Wedding Crashers. Sivuosassa kuolee lähes välittömästi -no ei nyt ihan välittömästi, mutta melko äkkiä -mm. Tarantinon Reservoir Dogsissa näytellyt Steve Buscemi. Kuten muistakin Travoltan VHS leffoista -tästäkin on aikaa kun viimeksi tuli katsottua, joten hyvä aika taas katsoa uudestaan.

Että jaksan jankuttaa moisesta, mutta...


Jankutetaan nyt kuitenkin. Joop. Eli eipä pitkään viihtyny yhteisössäni tämä kaveri. Oli vaan muuten vain liittynyt yhteisööni -ei liittynyt keskusteluihin tai mitään, ja yhtäkkiä sit vaan häippäsee sanomatta mitään. Toisaalta se tuli yhteisöönki sanomatta mitään, lähti sitten samalla tavalla kuin tuli. Kyllä nyt jos liittyy johonki yhteisöön, niin pitäähän sitä nyt kommenttia heittää. Välillä ainakin -en minäkään jaksa niihin mihin minä olen liittyny aina kommentoida jotain.

Nyt sitä jasmiiniaitaa trimmailemaan


Sade lakkasi, joten nyt sitten vain puutarhasakset kauniiseen käteen ja parturoimaan etupihan jasmiinipensasaitaa. Nyt kun tämäkin tieto tuli jaettua, niin ei muuta kuin sit hommiin vaan. Jeps jeps.

Die Hardit 1,2 -ja 3 tuoreeseen muistiin ennen 30. päivää...

Jeps. Voisi tosiaan katsoa uudestaan kolme vanhaa Die Hard leffaa, niin sitten ne on tuoreessa muistissa kun menemme 30. päivä katsomaan neljättä Die Hardia leffaan. -Jos esim. pitäis 29. päivä Die Hard leffaillan kolmisteen -katottais kaikki kolme putkeen. Miltäs kuulostaisi. Riittääkö jaksaminen kaikkiin kolmeen? -Minulla ainakin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...