torstai 8. toukokuuta 2008

Willis trillerille vain kolme ja puoli tähteä

Tulipa juuri katsottua tuo tänään ostamani Bruce Willis trilleri ja ihan keskiverto kamaa oli. Ei parhaimpia leffoja, mutta ihan OK. -Yllättävä loppuratkaisu pelasti leffan saamasta vain kolme tähteä -nyt se on kolmen ja puolen tähden arvoinen sen ansiosta. -Hilkulla oli, että leffa ei olisi saanut edes kolmea tähteä, mutta kiitos loppuratkaisun se pelasti leffan täydeltä floppaukselta.

Se ostos sieltä Anttilasta

Jeps. -Bruce Williksen ja Halle Berryn tähdittämän trillerin -Perfect Stranger -Vaara verkossa päätin sit ostaa, kun kerran tarjousleffoista löytyi. Aika lyttyyn on kaikissa arvosteluissa haukuttu, mutta kyllä nyt Bruce Williksen mikä tahansa leffa kelpaa kokoelmiin. -Yksiä suosikkinäyttelijöitä kun sattuu olemaan. -Joo, mutta ajatus ei tätä ostaessa oikein tahtonut kulkea, mutta siitä luittekin jo.

Ajatukset jossain ihan muualla tänään

Joo. -Tänään oli yhdessä vaiheessa ajatukset ihan muualla. Piti nostaa tililtä 20 euroa jotta saisi ostettua uudet aurinkolasit kaupasta, jossa ei pysty maksamaan kortilla. Koska aurinkolasit maksoivat vain vaivaisen yhden euron tässä kyseisessä kaupassa, päätin eka mennä rikkomaan kahdenkympin setelin ja niinpä suuntasin Anttilaan, kun se oli siinä lähellä. Sieltä sitten löytyikin mihin rikkoa, mutta siitä sitten oma blogauksensa -se ei nyt ole tässä olennaista. Olennaista on se -ja nyt tullaan siihen missä ajatukset oikkuilee, että kun olin menossa maksamaan valitsemaani tuotetta rikkoakseni rahan, niin kuitenkin tuli maksettua sitten kortilla se ostos. -Ja kun muistin käteisen oli myyjä ehtinyt jo höylätä kortin. Ajatukset olivat tosiaan jossain ihan muualla. Varta vasten olin nostanut rahaa, jotta voisin rikkoa sen Anttilassa, mutta kuitenkin tuli sitten maksettua kortilla. -Eipä nyt silleen haitannut tuo pikku moka, mutta vähän aikaa vaan tympäs.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...