tiistai 28. toukokuuta 2013

VÄLI(ostosten esikatselu)VIIVA

Voe voe -nyt sain esiteltyä suurimman osan..., mutta ennen kuin päästään siihen tämän päiväiseen -pitäisi välissä esitellä vielä yksi rästi joka muistui vasta nyt mieleen. -Mutta sen -ja tämän päiväisen esittelen sitten vasta huomenna. -Pitäähän mun päästä vielä tänään kattomaan sitä tänään tullutta.


King Kongin poika

King Kongin poika

Silloiselta Anttila-käynniltä lähti mukaan myös tämä jatko-osa vuoden 1933 King Kong leffalle -joka ilmestyi samana vuonna edeltäjänsä kanssa. -Olihan se ihan OK. -Nyt on ainakin kaikki mahdolliset King Kong filmatisoinnit.

Frogs

Frogs

Silloiselta Anttila-käynniltä lähti mukaan tämä varsin erikoiseksi -ja hieman pettymykseksi osoittautunut kauhupätkä -Frogs -Sammakot. -Luulin että leffassa olisi ollut kannen mukaisesti jättiläissammakoita jotka nielevät ihmisiä kokonaisina..., mutta sammakot eivat edes tappaneet ihmisiä leffassa -vaan olivat lähinnä vain läsnä kun ne kuoli muilla tavoilla.

Stephen King's It

Stephen King's It

Siltä toiselta Anttila-käynniltä lähti mukaan myös tämä eilen kattomani varsin hyväksi osoittautunut kauhuklassikko -Stephen King's It. -Mainio lisäys kauhukokoelmaan.

Six Shooter boksi, sisältää 6 leffaa

Toisella Anttilakäynnillä joskus viikkoja taaksepäin lähti tämä toimintaboksi joka sisältää seuraavat elokuvat...
...
Nähdyistä ainakin listassa ekaksi mainittu oli varsinainen paukutteluleffa. -Muissa nähdyissä ei niinkään ollut ammuskelua -että pistäisin ne mukaan tämmöiseen boksiin. -Mutta kaikki nähdyt tosiaan ihan OK leffoja.

Rajaton

Rajaton

Anttilasta lähti silloin myös tämä viimeksi teattereissa nähty trilleri -Rajaton. -Huonosti muistan leffasta mitään..., mutta illan leffaksi kyllä ei nyt kuitenkaan mahiksia. -Sen verran kova vastustaja vastassa.

Reunalla

Reunalla

Anttilasta lähti silloin mukaan myös tämä yllättävän hyväksi osoittautunut trilleri -Reunalla. -Mainio lisä laajaan trillerikokoelmaan.

Act of Valor

Act of Valor

Anttilasta lähti silloin myös tämä varsin upeaksi leffaksi osoittautunut sotapätkä -Act of Valor. -Leffan näyttelijät ovat kaikki oikeita USA:n sotilaita. -Oli kyllä hyvä leffa.

Dracula II

Dracula II

Anttilasta lähti silloin myös tämä jatko-osa aikaisemmissa ostoksissa esittelemälleni Dracula 2001 leffalle. -Näitä pitäisi olla vielä kolmaskin tätä Dracula sarjaa. -Kait sekin on poimittava joskus kokoelmiin -vaikka epäilen jo tämän kakkosenkin olevan aika huono.

The Marine 3: Homefront

The Marine 3: Homefront

Anttilasta lähti silloin myös tämä kolmas osa toimintapätkälle -The Marine -joka oli ihan yllätys OK leffa -vaikka odotin täyttä paskaa.

Wrong Turn 5

Wrong Turn 5

Anttilasta lähti silloin myös tämä viides osa kauhusarjalle Wrong Turn -jotka nyt sitten omistan kaikki. -Putkea vaan joku kerta tekemään mikäli vatsa kestää. -On nimittäin aika verellä mässäily leffoja.

Älä pelkää pimeää

Älä pelkää pimeää

Anttilasta lähti silloin myös tämä viimeksi teattereissa näkemäni kauhupätkä -Älä pelkää pimeää. -Vieläpä en ole kerinnyt korkata DVD:tä..., mutta tänään ainakaan mitään mahiksia tulla katsotuksi. -Viikonloppuna ehkä sitten.

Black Knight

Black Knight

Anttilasta lähti yks kerta mukaan tämä myös VHS-kokoelmista muinoin löytynyt komediapätkä -Black Knight -joka tuli nyt sitten nähtyä uudestaan DVD:ltä katsottuna. -Olihan se ihan hauska -mitä muistelinkin.

Ostosten esikatselu + muutama rästi

 Omg, mulla on jääny noi vanhat esiteltävät nyt tosi pahasti rästiin..., mutta tänään sain intoa blogata ne lopuun.
Nimittäin postilaatikosta putkahti tänään kauan odottamani tilaus. -Siitä sitten enempi -kunhan olen saanut nuo rästit eka pois alta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...