lauantai 13. maaliskuuta 2010

Uusi galleriakuva lisätty

Tuossa yksi kerta oltiin Tontsan kaa keskustan uudessa Elisa liikkeessä missä oli tollaset mageet penkit -nii tuli sit otettua tollanen kuva joka sitten nyt päätyi gallerian uudeksi kuvaksi -ei tosin oletus sellaiseksi.

MAD #503



Kylläpä taas kesti tän uusimman numeron ilmestyminen Madin kotisivuille. -Mutta mitäs uuteen numeroon -kyllä kiinnostavalta vaikuttaa. -Ainakin on nähtävästi parodiaa uudesta Irin Man elokuvasta -ja Avatar -leffastakin myös jotain. -Leffaparodiat ovat aina parhaimpia. -Mutta eka on selattava lehti ennen kuin varma sen ostamisesta. -Sitten jos se osoittautuukin sisällöltään paskaksi -kuten muuten osoittautui edellinen numero -niin sitten jää kyllä ostokset tekemättä.

DVD uutuus: The Towering Inferno

The Towering Inferno

Eilen tosiaan tuli poikettua Anttilassa ja tuli tehtyä varsin yllättävä löytö. -Nimittäin näkemätön klassikko katastrofileffa -Liekehtivä torni osui silmiin -vieläpä upea 2 levyn erikoisjulkaisuna. -Eipä tosiaan paljoa tarvinnut miettiä ostamista.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli käytyä eilen ja tuli tehtyä yllättävä löytö -joka ei sitten vaatinut sen suurempia mietintöjä ostamisen suhteen. -Eiköhän sitten siirrytä niihin esittelyihin..?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...