sunnuntai 26. elokuuta 2012

DVD uutuus: Welcome to the Jungle

Welcome to the Jungle

Kauhuleffakokoelma senku laajenee tällä ennennäkemättömällä kannibaalikauhuleffalla -Welcome to the Jungle. -Tämä leffa on siitä meerkittävä että siinä liikutaan samoissa maisemmissa missä isoveljeni on ollut. -Tosin onneksi enää nykyisten harrasteta mitään kannibalismia sielä main.

DVD uutuudet: Hammaslääkäri 1-ja 2

Hammaslääkäri

Lisää vain kauhua Anttilasta. -Myöskin aikaisemmin ennennäkemätön..., mutta eilen tuli katsottua tämä kauhu splatteri nimeltä -Hammaslääkäri. -Kaipa se ihan katsottava oli -vaikka kyllä kaukana splatterista. -Ei ollut yhtään niin verinen kuin esim. Peter Jacsonin Brain Dead. -Siinä vasta splatter elokuva. -Mutta pysytelläänpä tässä leffassa. -Mukaan lähti nimittäin myös leffan jatko-osa...
Hammaslääkäri 2

Tätä ei vielä keritty kattoa -joten vielä toistaiseksi näkemätön..., mutta eiköhän se tässä lähipäivinä tule katsotuksi tämäkin leffa.

DVD uutuus: The Ward

The Ward

Anttilasta lähti mukaan eilen tämä kauhuohjaaja John Carpenterin tuorein ohjaustyö -The Ward -joka on myös siis ennennäkemätön. -Tässä voisi toisaalta sitten olla jopa parempi illan leffa kuin edellä esitellyt -sillä ne olisi kiva katsoa putkeen -ja siinä saattaisi mennä liian myöhään. -Tänään kun on muuta ohjelmaa illempana ennen kuin pääsee kattomaan leffoja.

DVD uutuudet: Tales from the Crypt: Demon Knight -ja Bordello of Blood

 Tales from the Crypt: Demon Knight

Anttilasta lähti mukaan myös tämä ennennäkemätön kauhupätkä Demon Knight -Tales from the Cryptalta. -Tässähän olisi oivallinen illan leffa. -Sen voisi katsoa putkeen jatko-osansa kanssa -joka on tuossa alhaalla oleva...
Bodello of Blood

Myöskin ennennäkemätön. -Tämän itseasiassa muistan lapsuudesta että havittelin tätä VHS:lle..., mutta eipä sitten koskaan tullut ostettua. -No -nytpä sitten löytyy DVD-kokoelmista upeana julkaisuna.

DVD uutuus: Epic Movie

Epic Movie

Eilen Anttilasta lähti mukaan mm. tämä varsin pettymykseksi osoittautunut parodialeffa -Epic Movie. -Halusin sen nyt kuitenkin parodialeffa kokoelmiini. -Halpa hinta (3,95€) vaikutti myös ostopäätökseen.

VÄLIVIIVA

Joo. -Erotellaanpa tuttuun tapaan eri päivinä tehdyt ostokset toisistaan tälläsellä väliviivalla. -Sit eiku esittelemään seuraavia.

DVD uutuus: 4 films to keep you awake boxi

Anttilasta lähti Taiteiden Yönä tämä 4. leffan kauhuboksi joka sisältää seuraavat elokuvat...
...
Leffoista sen enempää -sillä ne on kaikki ennennäkemättömiä -ja jopa kuullutkaan aikaisemmin. -Boksi lähtikin vain halvan hintansa (9,95€) tähden mukaan.

Ostosten esikatselu

 Taas joutuu esittelemään rästissä muutamat ostokset. -Siinä on nimittäin yllä torstaisen Taiteiden Yön aikana tehdyt leffaostokset.
Ja alhaalla on puolestaan eiliset ostokset -joista MatoApinassa päivän makeissa kuvissa esittelinkin jo kuvassa ylimpänä olevan ostoksen -eli tuon New York ämpärin. -Kuvassa näkyy myös leffojen vieressä tollanen pieni rasia. -Ostin eilen rasian pingispalljoja kun menin tyttöystävän kanssa Helsingin Baanalle pelaamaan pingistä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...