sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Patriot Games -Näkymätön vihollinen (1992)

Patriot Games -Näkymätön vihollinen

Tämä on sentään parempi kuin se edellinen Jack Ryan raina -Hunt for the Red October. Aivan karsea pettymys oli kyllä se leffa. -Tämä sentään on toista maata. Siitä on kuitenkin jonkun verran aikaa, kun viimeksi tuli se nähtyä -vielä VHS versiona tuolloin, joten eiköhän ole korkea aika katsoa uudestaan.
...

EDIT. Se siitä leffasta -vaihto tuli. Syy miksi -en nyt jaksa sepitellä -liian pitkä stoori.

DOUBLE EDIT. Se siitä leffan katselusta kokonaan -alettiin katsomaan Ghostbusterssia, mutta sitten tyttöystävä meinasi nukahtaa, joten se siitä sitten.

American Gangster arvostelut

American Gangster

Ohjaus: Ridley Scott
Pääosissa: Denzel Washington, Russell Crowe, Josh Brolin, Carla Cugino, Ted Levine ja Ruby Dee
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Toimintatrilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 157 min / USA:176 min (unrated version)
Arvosana: =)


Frank Lucas (Washington) on entinen, edesmenneen huumepomon autokuski, joka päättää jatkaa pomon hommia huumemaailmassa ja yltää siten alamaailman kovimmaksi huumepomoksi myymällä kaduilla "sininen taika" kutsumaansa -Vietnamissa valmistettua -ja sieltä Yhdysvaltoihin salakuljetettua kokaiinia. Richie Roberts (Crowe) on etsiväpoliisi, joka ottaa tehtäväkseen etsiä tämän, joka myy huumeita kadulla. -Hän listaa kaikki mahdolliset huumepomot, mutta yksikään ei ole syyllisten listoilla, mitä kaduilla myydään. -Pikkuhiljaan Richielle alkaa kuitenkin valjeta Lucasin puuhat.

Kyllä on onnistunut rikoselokuva, vaikka paikoittaisen pitkäveteisyytensä ansiosta ansaitseekin vain "=)" -hymiön, mutta se onkin seuraava ":D" -hymiöstä, eli siitä parhaasta, joten leffa on edelleen TOD LOiSTava ja kyllä suosittelen nähtäväksi. -Viimeistään DVD:ltä kun olen hankkinut sen kokoelmiini. -Mutta ei se teattereissakaan nähtynä pettymys ole. -Paikoin tylsä -kuten sanoin, mutta loppua myöten viihdyttävä ja tylsät kohdat on anteeksi annettu.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...