tiistai 23. marraskuuta 2010

DVD uutuus: The Grinch

The Grinch

Myös Jim Carrey kokoelmaa tuli laajennettua -ja myöskin hyvin jouluisalla komedialla. -Ihmeen hitaasti kerään miehen elokuvia kokoelmiin vaikka koomikko on yksiä suurimmista suosikeistani. -Tosin tätä leffaa en ole tainnut aikaisemmin DVD:nä nähdä missään -joten tilaisuuksiakin hankkia se aikaisemmin on ollut -no ei yhtään.

DVD uutuus: Vaaleanpunainen pantteri 2

Vaaleanpunainen pantteri 2

Vaaleanpunainen pantteri sai vihdoinkin seurakseen jatko-osansa sinne komediahyllyyn. -Tulipa samantien jopa katsottua tuo ja oli muuten hauskempi mitä muistelin. -Joku kerta voisi harkita molempien katsomista putkeen..., mutta sitten kauempana tulevaisuudessa.

DVD uutuus: Isäni on turbomies

Isäni on turbomies

Arska kokoelmaa tuli laajennettua herra kuvernaattorin tähdittämällä jouluisalla komedialla -Isäni on turbomies -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Nyt taitaa muuten olla kaikki mahdolliset Arska-leffat ihan muutamaa miehen varhaisimpia leffoja lukuunottamatta.

DVD uutuus: Teen Wolf 1 / 2

Teen Wolf / Teen Wolf Too

Ykkösleffa oli aivan kauhea -ja kakkonen varmaan vielä kauheampi..., mutta syy miksi ne tuli ostettua on -no ensinnäkin ne on ängetty molemmat leffat yhdelle levylle..., mutta pääsyynä ostoon on että karsea ykkösleffa tuli nähtyä New Yorkin matkalla hotellihuoneessa ja ikään kuin muistona matkasta oli poimittava kokoelmiin. -Nyt tota paskaa katsellessa voi siis muistella ikimuistoista matkaa ja manailla sitä mitä olisi voinut tehdä sen leffan katsomisen sijaan -esim. nauttia New Yorkin iltaelämästä.

Ostosten esikatselu

Taas tuli pienoinen pino ostettua -joten eiköhän tehdä siten että tänään ylärivin ostokset ja huomenna alarivin ostokset. -Kumpiakin tänään ei kyllä millään jaksa. -Taidanpa niin tehdä -eli ylärivi seuraavaksi esittelyyn. -Yksi kerrallaan tietty erillisissä blogauksissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...