tiistai 30. joulukuuta 2008

Papattimattoja muudama gibale tuli osdettua..

Siälä Espoossa pyöriessäni tuli ostettua muudamisen gibale papattimattoja viälä huomiseksi, nii nyt on sit niitäkin paukuteltavana. -Eipä tässä sen kummempia muuta.

Kännykkä saatiin sit takas

Kaupunkireissun alkuperäinen syy oli hakea joulujuhlissa kaverille jäänyt kännykkä takaisin ja päädyinkin sitten Espooseen asti sitä hakemaan. -Tarjouduin tulemaan Espoon keskustaan, mutta kaveri ei sitten ollut jaksanut jäädä odottamaan sinne, joten matka jatkui kaverin kotiin viälä pitemmällä jossain Espoossa. -No mikäs siinä vieraillessa -sain syötyä siälä kun isäntä niin kauniisti tarjosi. -Nyt on kuitenkin vanha känny taas käytössä ja väliaikainen känny menee vaikka äidin käyttöön.

DVD uutuus: Rescue Dawn

Rescue Dawn

Anttilasta tuli kaupunkireissulla poimittua mukaan Vietnam toimintadraama -Operaatio Rescue Dawn, pääosissa Christian Bale ja Steve Zahn. -Trailerin muutaman kerran nähnyt, mutta ostopäätökseen kuitenkin vaikutti enemmän leffan hinta, vaivaiset 5 € (4,95). -Lisää vain Vietnamleffoja sotahyllyyn.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...