lauantai 31. lokakuuta 2009

Otaniemi Halloween, 2009

Klo 18:00 -saavun bilepaikalle Scream leffan kummitusnaamari ylläni. -Sielä on jo muutamisen henkilö jo paikalla.

Sielä oli yhdellä kaverilla samanlainen naamari kuin minulla -paitsi että hänen naamarilla oli leveä hymy. -Kai oli iloinen minut nähdessään.

Sitten eiku juomaan. -Mutta mitenkä ajattelin juoda naamarin läpi..., jossa ei ollut suuaukkoa...? -Tuo oli eka pullo -en mitenkään voinut olla vielä niin hiprakassa..., että olisin niin tyhmä yrittääkseni moista.

Sitten samaan kuvaan vampyyri neidon ja filmitähden kanssa. -Jokin on nyt vialla sillä vampyyrineito ei katso kameraan ja itekkin näytän hieman hölmistyneeltä. -Ikään kuin naamarin läpi pystyisi kertomaan ilmeeni.

No nyt näyttää jo paremmalta. Aivan kuin minulla ja vampyyrineitokaisella olisi ollut hieman hidas sytytys edellistä kuvaa ottaessa ja nyt sitten tajuttiin poseerata.

Välissä tuli käytyä saunassa ja saunasta tultua ja pukeuduttua taisi naamari unohtua pukea jälleen ylle.

Noniin..., jälleen on kasvot piilotettu naamarin taakse kaverin taasen piiloutuen pyyhkeen taakse.

Rupesi siinä mietityttämään pitäisikö ottaa kolmas henkilö kuvaan mukaan. -Hmm..., kenet sitä pyytäisi mukaan kuvaan...?

No kaunis vampyyrineitonenhan se sieltä tuli mukaan kuvaan hienoissa kimaltelevissa vaatteissaan.

Vampyyrineitokainen mietti josko vielä neljännen kaverin saisi mukaan kuvaan ja kutsui valitsemaansa henkilö.

Sieltä herra tulee ilomielin kuvaan. -Mutta mikä ihmeen peruukki hänellä on päässään...?

Mikään peruukki vaan upea Chewbacca naamari..., jonka hän oli vain nostanut päälleen pois naamalta. -Nonnih. -Nyt kunnon poseerausta sit kehiin.

Sitten huomioni keskittyi johonkin muuhun -piti oikein ottaa naamaria pois katsoakseni.

Viereen istahti merirosvoleidi ja noita-akkaneito -ja poseerasivat oikein mielellään valokuvaa varten.

Aika jälleen piiloutua naamarin taakse.

Aika toivottaa moikkelis koikkelis -sillä se oli siinä. -Illanvietto jatkui tosin vielä pitkään..., muutta kuvien räpsiminen loppui -ja täten loppuu myös tarinointi. -Kiitos ja näkemiin.

THE END...!!

Halloween party tarina

Pitkästä aikaan tarinaa pääsee työstämään -eiliset Halloween pirskeet näet -tuli sielä otettua valokuvia ja niistä voisi nyt koota jonku kivan tarinan.

DVD uutuus: She-Devil

She-Devil -Naispaholainen

Boksin lisäksi mukaan lähti vielä yksi komedialeffa -kiitos halvan hintansa..., 3,99 €. -Tämän leffan -toisin kuin boksin leffat -olen sentään nähnyt. -Tosin joskus ihan nappulana..., joten muistikuvat leffasta ovat vähäiset. -Joten ihan hyvä löytö oli tämäkin pätkä.

DVD uutuus: Upseeri ja herrasmies

Upseeri ja herrasmies

Kolmas leffa boksissa on taaskin Richard Gereltä -vuosi myöhemmin..., '81 valmistunut -Upseeri ja herrasmies. -Olipa kerrassaan mainio löytö tämä boksi. Kolme näkemätöntä klassikkoa yhdessä paketissa -kaksi niistä..., joita en olisi pakosti hankkinut yksittäisenä -tämä -ja se toinen Gere-pätkä.

DVD uutuus: Ghost

Ghost -Näkymätön rakkaus

Draamaboksin toisena leffana on Demi Mooren ja edesmenneen Patrick Swayzen tähdittämä -Ghost -Näkymätön rakkaus. Herra Swayze on muuten harvoja Hollywoodin tunnetuista nimistä..., jolta olen nähnyt vain yhden leffan -Mami hoitaa. -Tämä tulee sitten olemaan se toinen.

DVD uutuus: American Gigolo

American Gigolo

Vihdoin tuli poimittua jo jonkin aikaa tavoiteltu draamakokoelma boksi..., joka sisältää kolme leffaa -kaikki ennen näkemättömiä. Muun muassa tämän vuonna '80 valmistuneen Richard Gere draaman -American Gigolo. -Eipä varmaan yksittäisenä olisi koskaan tullut hankittua..., mutta tässä muodossa kelpaa kyllä.

Ostosten esikatselu

Keskustassa tuli pyörähdettyä pikaisesti Anttilassa ja ostosten löytyessä samantien suunta takas kotiin -ei yhtään ylimääräistä pyöriskelyä. -Ei muuta kuin esittelemään seuraavaksi mitä lähti mukaan matkaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...