torstai 9. toukokuuta 2013

VÄLIVIIVA

Nyt taukoa esittelyissä. -Siinä oli nyt ne aivan vanhimmat hankinnat. -Aivan uusimpien hankintojen esittelyn voisi jopa siirtää ylihuomiseksi -huomenna ei PAKOsti kerkiä -hieman muuta ohjelmaa. -Mutta tänään ei enää jaksa. -En halua tuhlata hela helatorstaita tän parissa.

The New Daughter

The New Daughter

Anttilasta lähti silloin myös tämä aikaisemmin näkemätön kauhujännäri -The New Daughter -joka tuli ostopäivänään katsottua ja olihan se ihan jännä elokuva.

Dracula 2001

Dracula 2001

Anttilasta lähti silloin myös tämä muinoin VHS-kokoelmistakin löytynyt kauhupätkä -Dracula 2001 -joka tuli tuossa hiljattain katsottua uudestaan. -Kyllä se Bram Stokerin Dracula on parempi.

Freedomland

Freedomland

Anttilasta lähti yks kerta mukaan tämä viimeksi teattereissa näkemäni trilleri -Freedomland -enkä ole vielä kerinnyt kattoa sitä uudestaan. -Sitä voisi joku kerta harkita siis illan leffana.

Panic Room

Panic Room

Hulluilta Päiviltä lähti mukaan myös tämä aikaisemmin lentokoneessa näkemäni trilleri -Panic Room. -Silloin leffa oli vielä uunituore sillä kysinen lentomatka oli vuoden 2002 Ameriikanmatka. -Mutta takas ite leffaan -tulipa se ostopäivänä katsottua pitkästä aikaan uudestaan.

American Pie: Luokkakokous

American Pie: Luokkakokous

Hulluilta Päiviltä lähti tämä aikaisemmin teattereissa näkemäni hulvaton jatko-osa American Pie elokuville. -Asetin sen hyllyssä American Wedding'in viereen -joka oli viimeinen kunnon AP-leffa ennen niitä karseita halpis jatko-osia. -Nyt sitten löytyy kaikki American Pie elokuvat kokoelmista.

Skyfall

Skyfall

Viimeksi teattereissa nähty viimeisin Bond-leffa -Skyfall tuli ostettua yksi päivä Valintatalon ruokakaupasta missä kassojen läheisyydessä oli ton lisäksi vanhoja Bond-leffoja myynnissä. -Nyt on sitten kaikki Daniel Craigin tähdittämät agenttiseikkailut. -Ei muuta kuin putkeen joku kerta kattomaan.

Piranha 3DD

Piranha 3DD

Anttilasta lähti silloin mukaan myös tämä viimeksi Tontsan kaa tietokoneen kautta näkemäni Piranha jatko-osa -joka tuli tuossa hiljattain katsottua uudestaan. -Nyt on sitten molemmat Piranha-leffat kokoelmissa.

Chernobyl Diaries

Chernobyl Diaries

Anttilasta lähti silloin mukaan myös tämä aikaisemmin näkemätön kauhupätkä -Chernobyl Diaries -joka on nyt tullut nähtyä -ja olihan se ihan jännä kauhupätkä.

Get the Gringo

Get the Gringo

Anttilasta joskus viime kuun puolella lähti mukaan tämä aikaisemmin teattereissa nähty toimintatrilleri -Get the Gringo -joka tässä joku aika sitten tuli katsottua uudestaan. -Btw -jatkossa muuten näiden näin pahasti rästiin jäävien leffojen esittelyssä en enää pistä otsikkoon -DVD uutuus: -ja leffan nimi -sillä onhan se nyt hassu esitellä leffa uutuutena joka on ollut jo useamman viikon kokoelmissa. -Nyt vasta tuli mieleen tämä seikka -hyvä minä.

Esiteltävää riittää (ostosten esikatselu)

 Kuten lupasin -tänään helatorstaina esittelen sitten kaikki loput ostokset. -Yllä olevassa kuvassa olevat...
...-ja alemman kuvan kuvan tuoreimmat ostokset -eilen hankitut. -Ei muuta kuin esittelemään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...