lauantai 16. lokakuuta 2010

DVD uutuus: Robin Hood / Gladiator boksi

Robin Hood / Gladiator

Anttilasta lähti mukaan tämä MatoApinassa jo pariin kertaan mainostamani upea julkaisu. -Olipa muuten tosi hyvä ettei tullut hankittua tuota Gladiaattoria yksittäisenä leffana -nyt sitten kaduttaisi aivan jumalattomasti. -Kuten aina näissä DVD esittelyissä -aina on ollut tapana mainita lopussa -mikäli kyseinen leffa löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista -ja Gladiaattorin kohdalla näin myös on että löytyy jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Voisi joku kerta katsoa uudestaan tämän upean spektaakkelin -ja nythän siihen tuli vallan fantastinen tilaisuus.

Ostosten esikatselu

Pitkästä aikaan ostosten esikatselu blogaus. -MatoApinan blogissa periaatteessa jo esittelin leffan..., mutta blogaistaanpa nyt pitkästä aikaan DVD uutuudet vanhaan tyyliin.

Uusi galleriakuva

 Tänään sain selville että edesmennyt nyrkkeilijä/kansanedustaja Tony Halme esiintyi aikoinaan pikkuroolissa kolmannessa Die Hard elokuvassa -Koston enkeli. -Tontsan kanssa etsittiin kohtaus missä hän esiintyi ja siinähän se NYPD poliisi univormuun pukeutuneena seisoskeli. -Tilanteesta oli otettava kuva kun ihmettelin Halmeen näkymistä ruudussa.

Ja olihan kuva sitten totta kait pistettävä uudeksi galleria oletuskuvaksi. -Samalla siitä tuli uusi profiilikuva myös Facebookiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...