perjantai 13. maaliskuuta 2009

Arvostelut sit vasta huomen..

Arvostelut siirtynee huomiseksi -en olisi millään saanut molempia kirjoitettua enää tälle päivälle. -Tekaisemastani kuvasta voinee päätellä mielipiteeni elokuvista. -Innokas ilme ja tähtiä vilisee silmissä peukkujenkin ollessa pystyssä. -Käsissä olevat kynä ja kirjoitusalusta viittaavat arvosteluiden kirjoittamiseen, joita en nyt kuiteskaan kirjoita käsin.

Muutosta illan ohjelmistoon

Pieni muutos illan ohjelmistoon tosiaan. Perjantain 13. päivä ainoa näytös tennarissa on vasta klo 23:45 ja niin myöhään en kyllä ole menossa leffaan. -Elikkä sen tilalle tulee Adam Sandlerin uutuusleffa Bedtime Stories ja The Unborn pysyy vanhan suunnitelman mukaisena sinä toisena illan leffana.

Kahdesti leffaan

Alunperin piti mennä ainoastaan katsomaan toi Perjantain 13. päivä, mutta toi toinenkin kyllä kiinnostaisi, jotenka menen sitten molemmat katsomaan. Ja sattuipa sopivasti kun muutenkin pitää olla illan poissa kun porukoilla on jotkut kutsut tääl himas ja pitää olla pois jaloista. -Eli sit kans ollaan pois jaloista -kahden leffan ajan.
...

EDIT. Tuli pieni muutos illan suunnitelmiin.. Erillinen blogaus..









Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...