tiistai 11. lokakuuta 2011

Rästit done

Nyt on rästit saatu blogaistua ja nyt en anna niiden enää kertyä. -Tästä eteenpäin taas blogaan uutuudet heti ostopäivänä.

DVD rästi: Joy Ride 1-ja 2 tuplajulkaisu

Joy Ride
Joy Ride 2

Anttilasta tuli joskus ostettua tämä tuplajulkaisu joka sisältää molemmat Joy Ride kauhupätkät. -Ykkönen löytyi jopa VHS kokoelmista..., mutta luovuin leffasta Tontsalle kun ei silloin oikein iskenyt leffa. -Nyt uudelleen nähtynä se olikin ihan mukiinmenevä kauhupätkä. -Jatko-osakin oli ihan OK.

DVD rästi: Teksasin moottorisahamurhat (1974)

Teksasin moottorisahamurhat

Eipä muuten montaa päivää sen Teksasin moottorisahamurhat -Pahan alku ostamisen jälkeen -niin tuli löydettyä Kallion DVD myymälästä alkuperäinen 1974 TCSM upeana 2 levyn erikoisjulkaisuna. -Tämä alkuperäinen elokuva löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD rästi: A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

Anttilasta tuli joskus poimittua mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty kauhuklassikon uudelleenfilmatisointi. -Nyt on sitten kaikki mahdolliset Freddy Kruger leffat. -Kaikki 7 Elm Streettiä, Freddy vs Jason -ja nyt sitten vielä tämä. -Ei muuta kuin Freddy putkea joskus tekemään.

DVD rästi(t): C.S.I., kaudet 9-ja 10

 C.S.I.

Pitkän tauon jälkeen tuli Ruoholahden Citymarketista poimittua mukaan CSI:n 9. tuotantokausi. -Eikä montaa viikkoa sen hankkimisen jälkeen -niin tuli rysäytettyä CSI:n 10. tuotantokausi.  -Ysikaudesta puuttuu enää muutamisen näkemätön jakso..., mutta...
...-kymppikaudelta riittää vielä katottavaa. -Tosin nyt Vegasin tiimi on pienellä tauolla kun olen alkanut katsoa ostamani CSI Nycin ykköskauden jaksoja. -Nythän tulee keskiviikkoisin Vegasin CSI:n 11. tuotantokauden jaksoja. -Se vielä DVD:lle -niin sitten pitäisi olla kaikki Vegasin CSI:t. -Ellei nyt vielä tule kaudet 12-ja 13.

DVD rästi: Fast Five

Fast Five

Anttila keikalta joskus viikkoja taakse päin lähti mukaan tämä viides -ja ehdottomasti paras Hurjapäät jatko-osa. -Nyt on leffa nähty jo kolmesti -sillä yksi kerta teattereissa -toinen kerta paluulennolla New York Helsinki -ja kolmas nyt sitten DVD:ltä katsottuna. -Ja kaikilla kerroilla oli yhtä hyvä.

C.S.I.: Miami

Mitäs tämän iltaisessa CSI Miamissa olisi luvassa...?
...
Ihmissoihtuja. Polttoaineen raju hinnannousu lisää Miamin väkivaltaisuuksia entisestään. CSI vastaa raakuuksiin erikoistuneen rikollisjengin haasteeseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...